Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός σάρωσε με 4-1 τον Ερμή

Published

on

Ο Αετός μετέτρεψε το Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι σε περίπατο και σάρωσε στην επανάληψη με 4-1 τον Ερμή . Προκρίθηκε έτσι πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Οι νικητές με αρκετά νέα παιδιά στην ενδεκάδα τους επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με όμορφους συνδυασμούς και εκτελέσεις. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ερμή ξεκίνησαν επιθετικά , απείλησαν την αντίπαλη εστία , αλλά τα κτυπητά λάθη στην άμυνα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα . Κι αν οι επιθετικοί του Αετού ήταν πιο προσεκτικοί στην επανάληψη , το σκορ θα είχε πάρει αστρονομικές διαστάσεις . Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Λεριός με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Αετός σημείωσε τρία ακόμα τέρματα. Στο 51’ μετά από σέντρα του Μάναλη ο Μπεκάκος με κοντινό πλασέ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του. Ο Λεριός στο 56’ βγήκε έξυπνα πίσω από τους αμυντικούς και με πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα του Αετού. Με ένα φοβερό σουτ στο 64’ ο Μούτσα μείωσε σε 1-3 , αλλά στο 80’ ο Κόμητας με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το τελικό 1-4 .

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΕΡΜΗΣ: Δημητροκάλλης, Πατσάνι( 60’ Στιβακτάκης) , Κυρίτσης ( 72’ λ.τρ. Κοκκοκύρης) , Στέφα, Αργεντίδης, Σαλάτας( 60’ Ζίου) Καστρίτης, Καράμπελας( 46’ Μπέγκα) , Πέτσι, Μούτσας , Κιούκου( 81’ λ.τρ. Λεμοντζής)

ΑΕΤΟΣ : Ροβάτσος, Γεωργιάδης, Μάναλης, Καλαμάρας, Σύρμας, Λεριός( 59’ Τσιμιλιώτης) , Βερούση( 53’ Μουτάφης) , Κόμητας, Κωστόπουλος, Μπεκάκος( 75’ Μπούλιαρης) , Μαντούβαλος.