Connect with us

stoplekto

Ο Αλμανίδης στην Ειρήνη 2005

Published

on

Από την Ειρήνη 2005 λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο της ΕΙΡΗΝΗΣ 2005 του Σάκη Αλμανίδη. Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής, με πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Α΄και της Β΄Εθνικής με τη φανέλα των βυσσινή, θα είναι άμεσος συνεργάτης του Θανάση Αναστασίου στο Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Σάκης Αλμανίδης θα έχει και την ευθύνη της βοήθειας και ανάδειξης των νέων ποδοσφαιριστών του σωματείου μας ηλικίας 13 έως 16 ετών και της άμεσης προώθησης τους στην ανδρική ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο!!!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο Κορυδαλλού Παναγιώτη Μακρυγιάννη καθώς και τα εκπαιδευτήρια ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ για την υποστήριξη στο σωματείο μας.

Τέλος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του σωματείου μας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το φίλο Σωματείο του ΕΡΜΗ Κορυδαλλού με το οποίο μας ένωναν και μας ενώνουν τόσο με τον αείμνηστο ηγέτη του Γιώργο Ξηράκη, όσο και με το ίδιο σωματείο αρκετοί δεσμοί φιλίας.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών και τιμωριών, οι: Λαζάκης Ν. – Μαυρουδής Χ. – Δήμηζας Β. – Καρράς Β. – Κουκουνάκης Γ. – Μπαριάμογλου Γ”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply