Connect with us

Γ Εθνική

Ο Αλμυρός 2-1 τον Ηλυσιακό

Published

on

Ο Αλμυρός έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης, πλησιάζοντας παράλληλα και την 3η, επικρατώντας του Ηλυσιακού στο Γάζι με 2-1.

Άμεση ήταν η επιστροφή του Αλμυρού στις νίκες, με την ομάδα του Μανόλη Σουτζή να επικρατεί του Ηλυσιακού με 2-1 για την 30η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όλα τα γκολ του αγώνα στο πρώτο ημιχρονο, με τον πρωταγωνιστή του Αλμυρού, Λεόν Πιερτζιακόμι αρχικά να σκοράρει για το 1-0 στο 3′, στη συνέχεια να μοιράζει για τον Καστελλιανάκη που έκανε το 2-0 στο 14′, ενώ ο Ηλυσιακός   μείωσε για το τελικό 2-1 στο 39′ με τον Κράσι.

«Φουριόζος» ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αλμυρός και αποφασισμένος να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, όπως και έγινε.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Αγαπάκης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Λέτσο, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στη φάση του 3ου λεπτού, με τον Λεόν να ξεπερνά δύο προσωπικούς αντιπάλους και να πλασάρει με άψογο τρόπο για το 1-0.

Οι “Οράνιε” πήραν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στο 14′, με τον Λεόν από σκόρερ να γίνεται και δημιουργός, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή για τον Καστελλιανάκη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 26′ ήρθε η προειδοποιητική βολή από την πλευρά του Ηλυσιακού, με τον Γκόγκο να σώζει την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Κράσι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αλμυρού, ωστόσο δεν είχε απάντηση στο κοντινό πλασέ του ίδιου παίκτη, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από πάσα του Λέκκα στο 39′.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με ρεσιτάλ… άμυνας ο Αλμυρός κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του, τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν κατάφεραν απειλήσουν σε κανένα σημείο στην επανάληψη.

Αντιθέτως, είχε την ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων, τόσο με τον Αγαπάκη στο 47′ ο οποίος νικήθηκε εκ νέου από τον Λέτσο σε  τετ-α-τετ, αλλά και με τον Πακιουφάκη που απείλησε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Αλμυρός (Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Πατινιώτης, Κοντογιάννης (85′ Βουϊδάσκης), Χαντί (46′ Σουρνάκης), Λεόν (85′ Κουτάντος), Ενγκουέμ, Ρέγες (70′ Τουργαΐδης), Καστελλιανάκης (70′ Πακιουφάκης)

Ηλυσιακός (Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Καραγιάννης, Χαρίτος, Κράσι, Τσέργας (57′ Κατσιάνος), Λέκκας (57′ Μακρίδης)

ΠΗΓΗ: PRIMESPORT