Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αμπελακιακός στηρίζει ΕΠΣΠ – Διαφωνεί για τον τελικό κυπέλλου

Published

on

Με επιστολή του το ΔΣ του Αμπελακιακού στηρίζει την ΕΠΣ Πειραιά στην όποια απόφαση της αλλά παράλληλα διαφωνεί με την ανάδειξη κυπελλoύχου μέσω κληρώσεως.

Αναλυτικά αναφέρει:

Α) Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις από την Ε.Π.Ο. για τις αθλητικές δραστηριότητες των σωματείων, το Διοικητικό Συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομαδος μας δηλώνουν ότι θα είμαστε συμπαραστάτες στις αποφάσεις της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ και θα στειρίξουμε με οποινδήποτε τρόπο μας ζητηθεί απο την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

Β) Ως προς την απόφαση της Ε.Π.Ο. για την μη διεξαγωγή των τελικών κυπέλου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους στην απόφαση αυτή.  Και ρωτούμε κύριοι της Ε.Π.Ο πως  πάρθηκε αυτή η απόφαση. Όταν θεσμικά ο τελικός του κυπέλου είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου και η χαρά των ερασιτεχνών και όχι μόνο ποδοσφαιριστών.( Να σας θυμήσουμε ότι ο τελικός Κυπέλου της Ελλάδος  γινόταν παρουσία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) .Ένας αγώνας ο οποίος μπορεί να διεξαχθεί και πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.

Καλούμε την Ε.Π.Ο. να αναθεωρήσει την απόφαση αυτή και την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ να προβεί σε διάβημα προς την ΕΠΟ  για να αρθεί αυτή η ΑΔΙΚΗ  απόφαση κατά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.