Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αμπελακιακός στο β’ γύρισε το παιχνίδι 1-2 στη Δραπετσώνα με σκόρερ τον Ράμα

Published

on

Με σκόρερ τον Ράμα που μπήκε σαν αλλαγή το παιχνίδι , ο Αμπελακιακός  έκανε την ανατροπή και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΣ Δραπετσώνας με 1-2 .

Οι γηπεδούχοι ήταν σωστά οργανωμένοι  στο α’ μέρος απέναντι σε έναν αντίπαλο που «ψαχνόταν  και ήταν ακίνδυνος επιθετικά .

Μάλιστα οι Δραπετσωνίτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με σουτ του Αϊβαλιώτη.

Οι αλλαγές του Στέλιου Βογιατζή στο ημίχρονο επέδρασαν θετικά στην ομάδα και ο Αμπελακιακός με τους Ράμα και Θεοδοσίου εμφανίστηκε διαφορετικός στην επανάληψη ήταν σαφώς καλύτερος , πιέζοντας τους γηπεδούχους .

Και ενώ στο 55’΄το σουτ του Σελμανάι βρήκε το κάθετο δοκάρι στο 66’ ήλθε η ισοφάριση με άψογη εκτέλεση φάουλ του Ράμα που έστειλε την μπάλα  πάνω  το τείχος.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Δραπετσωνίτες στο 74’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αϊβαλιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 81’ δημιουργήθηκε μια αψιμαχία μεταξύ των δυο προπονητών  Άρη Τσαγδή ( Δραπετσώνας) Στέλιου Βογιατζή( Αμπελακιακού ) που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 84’  έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Μια φάση για την οποία σηκώνει πολύ συζήτηση. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή των γηπεδούχων και μέσα σε ένα κλοιό πολλών ποδοσφαιριστών ο διαιτητής Αλατσάκης έδειξε πέναλτι . Κάτι που τουλάχιστον από την εξέδρα δεν αντιλήφθηκε κανένας απολύτως .Ο ίδιος που  ήταν κοντά στη φάση έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τράντο προφανώς για κάποιο μαρκάρισμα .

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ράμα που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του .

Στο 89’ έμεινε και ο Αμπελακιακός με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Τσαγκάρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Οι Δραπετσωνίτες πλησίασαν κοντά στην ισοφάριση στο 92’ αλλά η σέντρα σου του Χαλικιά Ε. βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Ο διαιτητής Αλατσάκης ελέγχεται για την φάση του 84’.  Δεν είπαμε ότι δεν έγινε πέναλτι απλά από την εξέδρα δεν φάνηκε κάτι .Ούτε οι παίκτες κατάλαβαν τίποτα . Ο ίδιος μόνο ξέρει .Κατά τα άλλα ήταν σωστός.

Άριστοι οι βοηθοί Ζησιμόπουλος και Γκολές.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Τζιβελέκης, Δούφας, Χαλικιάς Π., Ακρίβος  Μακρόπουλος , Κασιαβός., Σέρρι( 69’Χαλικιάς Ε.) Κορώνης ( 58’ Τράντος) Μαρμαρίδης , Αϊβαλιώτης, Νικολογιάννης .

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης , Τσέλα( 51’ Ζώτο Κίντι), Λιάτος. Μάρα, Χαλούλος( 46’ Θεοδοσίου ) , Κολιούσης. Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Σταφσουλάι( 46’ Ράμα) , Σελμανάι, Ζώτο Κέρκι