Connect with us

stoplekto

Ο Αμπελακιακός στο 90’ 1-2 τον Καραβά στο Ρέντη

Published

on

Στο 90’ ο Αμπελακιακός με σκόρερ τον φορμαρισμένο Σταφσουλάι , κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Κυπελλούχου ΑΟ Καραβά με 2-1  μέσα στο Ρέντη και τον πέταξε εκτός διοργάνωσης .

Οι Σαλαμίνιοι άνοιξαν το σκορ στο 16 ‘ με τον Σταφσουλάι που δέχτηκε την μπάλα από τον Σαρηγιάννη .

Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί στο α’ μέρος ισοφάρισαν γρήγορα ( 22’) με σουτ του Ερμάλ  ενώ στο 35’ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα , όταν στο 35’ κέρδισαν πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Σπάθας σε ανατροπή του Μπιλίμπασι από τον Ράπτη . Το εκτέλεσε ο ίδιος ο «παθών » στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Αμπελακιακός ανέβηκε στην επανάληψη και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα πήρε την νίκη- πρόκριση , όταν ο Κοκλιώτης έβγαλε μπροστά τον Σταφσουλάι που  απέφυγε  με ταχύτητα τρεις αντιπάλους και πέρασε την μπάλα πάνω από  τον Καραμαλίγκα γράφοντας το τελικό 1-2 .

Σωστή η διαιτησία του Σπάθα

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Καραμαλίγκας, Χονδρουδάκης, Παπαδόπουλος, Καλιακούδας, Λάλα, Καστράτι, Τζώρτζης ( 76’ Παυλόπουλος) Ζαχαράτος(62’ Παναγιωτόπουλος) , Μπεσού , Μπιλίμπασι, Ερμάλ.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Κόρμπας, Ζώτο, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μαούνης( 77’ Καμπούρης) , Σγούρδας( 34’ λ.τρ. Λιάτος) Μπούτσης, Λίτσι( 78’ Κοκλιώτης),  Σταφσουλάι, Ράπτης Σαρηγιάννης.