Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αμπελακιακός στο 93 ‘ με πέναλτι ισοφάρισε τον Αίαντα 4-4!!!

Published

on

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου έγινε στο κατάμεστο γήπεδο των Αμπελακίων  ανάμεσα στις δυο μεγάλες ομάδες της Σαλαμίνας

Ο γηπεδούχος Αμπελακιακός ισοφάρισε στο 93’ με πέναλτι τον Αίαντα που είχε προηγηθεί 0-1, 1-3  και 3-4 .

Ο αγώνας δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια   σε καμία περίπτωση και γι΄ αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι.

Στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε απόλυτη τάξη και αυτό οφείλεται εκτός από την Αστυνομία και στους δυο παρατηρητές  του αγώνα Αντώνη Λήνα και Στέλιο Ξενάκη.

Στο 7’ μετά από σου του Δριμούση ο Καρνέσςη απέκρουσε ασθενώς και ο Μιχαλάκης από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους .

Η ισοφάρισε ήλθε στο 24’ με κεφαλιά του Τσαγκάρη μετά από σέντρα του Κίντι Ζώτο. Στο 25’ ο Ράμα εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Γεωργίου πετάχτηκε εκπληκτικά στη γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Αίας όμως με δυο γκολ του Λελούδα στο 27’ και στο 33’ πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων   κλέινοντας έτσι το ημίχρονο υπέρ του με 1-3 .

Ο Τσαγκάρης όμως στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσια σημειώνοντας και το προσωπικό του χατ- τρικ . Στο 61’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σελμανάι και στο 71’ με πλασέ ( 3-3) .

Νέο προβάδισμα για τον Αίαντα στο 74’ με τον Τρικαμηνά που εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Καρνέση ( 3-4) .

Και ενώ το παιχνίδι έγερνε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων , στις καθυστερήσεις( 93’) ο Τζαφέρι ανέτρεψε τον Θεοδοσίου. Το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Ράμα γράφοντας το τελικό 4-4 .

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Μπαλαχούτης

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ :Καρνέσης, Ζώτο Κίντι( 46’ Σταφσουλάι) , Λιάτος, Φασουλής, Χαλούλος( 46’ Θεοδοσίου) , Κολιούσης( 88’ Σαμλίδης) Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ζώτο Κέρκι , Ράμα , Σελμανάι

ΑΙΑΣ : Γεωργίου, Τζαφέρι, Χύσα, Βασιλάκης, Μπένα, Παπαδάκης, Δριμούσης( 71’ Ράμφος Ε. ) Κομπόγιωργας, ΜΙιχαλάκης( 59΄Τρικαμηνάς) Λελούδας( 84’ Κουπετώρης) , Ράμφος Κ.( 78’ Μωραΐτης)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ