Connect with us

5ος Όμιλος

Ο ανανεωμένος Ιωνικός αποκαλύπτεται στο πρώτο φιλικό με Πανιώνιο

Published

on

​Την Τετάρτη 13/8 στις 8 το βράδυ στο γήπεδο της Νεάπολης ο ανανεωμένος και πολλά υποσχόμενος Ιωνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με αντίπαλο τον πανίσχυρο Πανιώνιο.

 

​Μετά από ένα μήνα δυνατής προετοιμασίας και αφού έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο και έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας ( απομένουν πλέον μια – δυο μεταγραφικές κινήσεις ) με έμπειρους ποδοσφαιριστές, μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου αλλά και νεαρούς ταλαντούχους παίχτες ικανούς να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας, ο Ιωνικός ανοίγει τον κύκλο των δυνατών φιλικών αναμετρήσεων με πανίσχυρες ομάδες με στόχο το κτίσιμο μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα αλλά και να το κατακτήσει.

 

​Μετά τον Πανιώνιο την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στη Νεάπολη, θα ακολουθήσουν την Κυριακή 17/8 και την Τετάρτη 20/8 στις 8 το βράδυ στο γήπεδο της Νεάπολης οι φιλικές αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή και την Επισκοπή αντίστοιχα.

 

​Η επιλογή πανίσχυρων αντιπάλων, πρώτης και δεύτερης εθνικής κατηγορίας, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα της απόφασης των διοικούντων να προετοιμαστεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αντιπάλους που θα επιτρέψουν στον προπονητή της ομάδας Κώστα Μπεχλιβανίδη και τους συνεργάτες του να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας.

 

​Ο πρόεδρος Γιώργος Σαββουλίδης και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής καλούν τον κόσμο της Νίκαιας να δώσει δυναμικό παρόν στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, να αγκαλιάσει και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση και την επιστροφή του Ιωνικού στην κορυφη εκεί όπου ιστορικά ανήκει.

 

​Στον αυριανό αγώνα η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ στις θύρες 7 και 8 θα φιλοξενηθούν οπαδοί και φίλοι του Πανιωνίου.

Στους αγώνες με την Παναχαϊκή την Κυριακή 17/8 και την Επισκοπή την Τετάρτη 20/8 θα υπάρξει γενική είσοδος για τους φιλάθλους με 5 και 10 ευρω αντίστοιχα.

 

​Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται.

 

Ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες και με αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας της περιόδου 2014-2015 εγκαινιάζει την δημιουργία του Members Club με τη διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ έκαστο με αποκλειστικά προνόμια για τους κατόχους και με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου.

 

Επίσης εισιτήρια διαρκείας (VIP) για τη Θύρα 5 στην τιμή των 100 ευρώ έκαστο και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ έκαστο.

 

Επίσης διατίθενται διαρκείας για τη Θύρα 3 στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 30 ευρώ.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο Ιωνικός (28ης Οκτωβρίου 65 κ Παντιχείου Νίκαια)

 

 

​Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται ακόμη :

 

Από το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών “Rangers ” στα γραφεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και από τα γραφεία στη θύρα “4” του γηπέδου της Νεάπολης τις απογευματινές και μόνο ώρες.

Επίσης από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ “ΕΡΡΙΚΟΣ” στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας και “ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΤΗΣ” στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 28Α στη Νίκαια όπως και από το ΚΑΦΕ “ΝΕΑΠΟΛΗ” στη πλατεία Σπάθα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply