Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Ανδριόλας κράτησε όρθιο τον Ασπρόπυργο, 1-0 την ψυχωμένη Ζωφριά

Published

on

Για μια ακόμα φορά ο Ασπρόπυργος “φλέρταρε” με τη γκέλα. Η ομάδα του Κυριάκου Μίχα λύγισε με το πολύτιμο 1-0 την ανταγωνιστικότατη Ζωφριά, η οποία κόντεψε να σοκάρει τους γηπεδούχους έχοντας χαμένο πέναλτι στο 80′.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε λίγες μέρες εμφανίστηκαν πάλι με άγχος και με επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη και διαβασμένη Ζωφριά, που μάλιστα παρατάχτηκε σήμερα και με βασικές ελλείψεις.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε σε μια φάση διαρκείας στο 36′ ο Αποστόλου. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Μαζιώτη(68′), για να έρθει η φάση του 80′. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παρτάλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεγές, με τη μπάλα να φεύγει καλά, αλλά τον Ανδριόλα να πέφτει πολύ σωστά και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, κρατώντας ουσιαστικά την ομάδα του “ζωντανή” στο κυνήγι του πρωτοπόρου Απόλλωνα Ποντίων.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣΑνδριόλας, Αποστόλου, Παρασχάκης, Νικολόπουλος, Θεοδώρου(51′ Πατσατζόγλου), Γιούκαρης, Νέρης, Τούσης(51′ Μαζιώτης), Τάβαρης(75′ Τσιρικλός), Μακρίδης, Παροτσίδης.
ΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ: Μπελλάς, Λάβδας, Μπούρας(64′ Μαρμούτας), Νίκα, Νιτσόγλου, Ρεφενδάριος, Πλατανιάς, Βάρρας, Νικολάου, Γεγές(86′ Κουτσούμπας), Ηροδότου20′ λ.τρ. Παρτάλης).

 

ΦΩΤΟ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ