Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αντώνης Βαζλαματζής νέος προπονητής στον Κεραυνό Πετρούπολης

Published

on

Ο Αντώνης Βαζλαματζής είναι ο νέος προπονητής του Κεραυνού Πετρούπολης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου…

Ο Κεραυνός Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Βαζλαματζή.

 

Ο Αντώνης γεννήθηκε στην Αθήνα (Νέα Φιλαδέλφεια) το 1984, έχεικαταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, στις ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ΑΕ Κρήνης και Μέντεκα Καλαμαριάς, ενώ με την επιστροφή του στην Αθήνα το 2015 φόρεσε την φανέλα της Λυκόβρυσης και του Άγιαξ Ταύρου.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου. Εργάστηκε επίσης ως προπονητής των τμημάτων υποδομών του ΠΑΟ Καματερού. Και στις δύο παραπάνω ομάδες διετέλεσε συνεργάτης – βοηθός προπονητή (σε επίπεδο ανδρικών τμημάτων) των κ.κ. Σήφη Βενάκη και Νίκου Κουνάδη.

Ως πρώτος προπονητής ανδρικών τμημάτων έχει καθίσει στους πάγκους της ΑΕ Ιλίου, της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και του Χαλκηδονικού.

Τα τελευταία δύο χρόνια κατέχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας, με την οποία ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμα μία σεζόν.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής Παύλος Λαγόδημος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Βαζλαματζή στην οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.