Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αντώνης Κολοβός λυτρωτής του Μικρασιατικού

Published

on

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και δράστη τον Αντώνη Κολοβό, ο Μικρασιατικός πήρε σημαντική νίκη 1-0 στο Ίλιον κόντρα στον Ιάσονα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ εκτός περιοχής του Κυρίου και έδωσε μια δύσκολη πολύτιμη νίκη στο 90+4′. Το συγκρότημα από την Καισαριανή είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τον έλεγχο, φάσεις χάθηκαν και από τις δύο πλευρές ενώ ο διαιτητής Χριστοδούλου σε ορισμένα σημεία αμφισβητήθηκε έντονα από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι, κυρίως το δεύτερο, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα για επικίνδυνο παιχνίδι και για ανύπαρκτο φάουλ στην φάση από όπου προήλθε το νικητήριο τέρμα. Οι άνθρωποι του Μικρασιατικού δεν δίνουν συνέχεια και κοιτούν μόνο την ομάδα τους. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανόλευκοι’ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αντιδρούν έντονα για την διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι (επόπτης στο Ιάσονας-Χολαργός). Επίσης, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο 68′ με τον Κολίτσι να αστοχεί μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραία μεταβίβαση του Μανδαμαδιώτη.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Στάμος, Βαξαβανέλης.

Ιάσων (Γιώργος Καλύβας): Κυρίου, Βασιλάκος Β. (15′ λ.τρ. Ξενάκης), Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Καριατλής, Μανδαμανδιώτης, Κοντούλης (46′ Δουληγέρης), Μήνος, Λέσι, Κολίτσι (80′ Σέμπρος).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Πρασσάς, Βιτζηλαίος (67′ Ντάνο), Φερατάι (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Γκίνης (46′ Νταντής).