Connect with us

stoplekto

Ο ΑΟΑΔ στην Α’ Κατηγορία μετά από 24 χρόνια !!

Published

on

Την άνοδο του μετά από 24 χρόνια , στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου που κατέβαλε στην επανάληψη τους αξιόμαχους Νέους Δραπετσώνας με 2-0 κάνοντας το απόλυτο σε νίκες .

Μετά από ένα μέτριο α’ μέρος οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52’ με τον Γεωργίου.

Τα τέρματα « ζευγάρωσε » ο Σεϊχάτ στο 92’ δίνοντας τη « χαριστική βολή» στους αντιπάλους του.

Από τον διαιτητή Ιωαννίδη Κ. έχουν σοβαρά παράπονα οι Νέοι Δραπετσώνας. Στο 78’ ο ρέφερι απέβαλε από τον πάγκο τον προπονητή Μανώλη Πράσινο επειδή τον αποκάλεσε « ελεεινό » και «άσχετο» . Μετά τη λήξη ο διαιτητής σύμφωνα με το Φ.Α. δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο από άτομο χωρίς διακριτικά που του είπε « τι έκανες ρε μ… στους Νέους Δραπετσώνας ;»

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς. Σταματίου, Μιχαήλ, Αθνασίου, Βασιλείου, Σιμάκος, Βογιατζής( 90’΄Σαραντέας) , Ζερβάκης, Γεωργίου, Σεϊχάτ, Κάπα( 70’ Αναστασίου)

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Ζερβάκος, Σαρηγιαννάκης, Μπαζίνας , Τσόλης( 78’ Παπαδόπουλος Χ.) , Μπάρκα, Πανουτσόπουλος, Γιώργο, Κονόμη( 70’ Χαρατσάρης Μπεκιράι, Αθανασίου( 73’ Τζελέπης Σ.) , Μπελώνης, Παπαδόπουλος Α

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply