Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟΚ Φαλήρου “φρέναρε” τον Καραβά

Published

on

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στο γήπεδο της παραλίας ανάμεσα στον ΑΟΚ Φαλήρου και τον ΑΟ Καραβά με τους γηπεδούχους να παίρνουν έναν ανέλπιστο πόντο για την συνέχεια της προσπάθειας τους για παραμονή στην κατηγορία αντίθετα για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν η δεύτερη βαθμολογική απώλεια.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το «καλημέρα» στο 2’ όταν o Nikolla βρήκε τον τρόπο να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του (1-0) και δέχθηκαν την ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα στο 8’ από τον Παπανικολάου με κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής (1-1), στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρούν το δρόμο προς τα  δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης.

ΑΟΚ Φαλήρου: Δρόσος, Αθανασακόπουλος, Νισύριος, Χαιρόπουλος, Κόρδας, Αφεντόπουλος, Λιαράκης, Καλέντζης (90’ Τόλιας), Ανδρέου (67’ Παρασίκογλου), Nikolla, Μανουσογιαννάκης (83’ Λαδιάς).

ΑΟ Καραβάς: Παπαπούλιος, Γκούμας (71’ Τηλιγάδας), Ιωακειμίδης, Αγγελόπουλος, Σπανός, Ζαμπέτης (77’ Σιδηρόπουλος), Επιτροπάκης (69’ Μουλάς), Παπανικολάου, Παυλίδης (46’ Δανασής), Ρούπι, Ζώτο (46’ Ηλιάδης)