Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς επελαύνει !! 2-1 τον  Αμπελακιακό

Published

on

Μια ακόμα νίκη για τον πρωτοπόρο  Καραβά που συνεχίζει χωρίς την παραμικρή απώλεια στο πρωτάθλημα . Επικράτησε με 2-1 του Αμπελακιακού σημειώνοντας την πέμπτη  νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι νικητές με τον« αέρα» πλέον και την στόφα της μεγάλης ομάδας μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι , απέναντι στον Αμπελακιακό που ουσιαστικά στο α’ μέρος ήταν εκτός αγώνα.

Στο 37’ ο Σαπαλίδης ανατράπηκε από τον Φασουλή μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος , ο Καρνέσης απέκρουσε , η μπάλα  έφτασε στον Καρακώστα που σούταρε άουτ .

Τρία λεπτά αργότερα όμως ( 40’ ) η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη άνοιξε το σκορ . Μετά από ωραία ενέργεια  και σέντρα του Μπεσού ο Σαπαλίδης στοπάρισε θαυμάσια  και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα , παίρνοντας το αίμα του πίσω…

Οι Σαλαμίνιοι μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη προκειμένου να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ , έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πάλι  στόχο στο 69’  Με μια έξυπνη κίνηση ο  ο Αμπουραχμανί άφησε να περάσει η μπάλα κάτω από τα πόδια του , αδράνησαν οι αμυντικοί , και ο Μπεσού ερχόμενος από πίσω με πλασέ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του .

Προσπάθησε ο Αμπελακιακός στη συνέχεια  και στο 77’ μετά από φάουλ του Σελμανάι η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ με ένα φοβερό διαγώνιο σουτ ο Κέρκι Ζώτο μείωσε σε 2-1 .Μέχρι εκεί όμως.

Οι γηπεδούχοι με την εμπειρία που διαθέτουν πλέον κράτησαν την πολύτιμη  νίκη τους .

Ο διαιτητής Τζαγκαράκης πέτυχε στο έργο του.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Πουρσανίδης ( 81’ Χονδρουδάκης), Χατζάκης ( 55’ Κατσικιάς) Σαπαλίδης, Μπιλίμπασι ( 58’ Αμπτουραχμανί) , Μπεσού ( 83’ Ζαχαράτος)

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης , Ζώτο Κίντι, Λιάτος ( 70’ Σταφσουλάι) , Φασουλής, Σαμλίδης,Κολιούσης ( 78’ Σγούρδας) , Τσαγκάρης , Κοκλιώτης , Θεοδοσίου( 84’ Ράμα) , Σελμανάι. Ζότο Κέρκι.