Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Κορυδαλλός επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία 2-1 την ΑΕ Περάματος – Εισβολή φιλάθλων και ξύλο στο τέλος του ματς

Published

on

Την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία δύο ετών πανηγύρισε ο ΑΟ Κορυδαλλού που επικράτησε 2-1 της ΑΕ Περάματος με ανατροπή του σκορ, σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν οι συμπλοκές παικτών και τα επεισόδια με το σφύριγμα της λήξης.

Ο ρέφερι Λεμπέσης περιγράφει αναλυτικά στο φύλλο αγώνα συμπλοκές ποδοσφαιριστών και κάνει λόγο για μπουνιές και καρατιές… Αναφέρει επίσης ότι φίλαθλοι χωρίς διακριτικά που υποστήριζαν στην διάρκεια του αγώνα την ΑΕ Περάματος εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο . Επίσης έγραψε στο φύλλο αγώνα  τους ποδοσφαιριστές,  Μπούκα που όπως αναφέρει προκάλεσε αντιπάλους, Φλέγγα κτύπησε μέλος του staf ΑΟ Κορυδαλλού,  Σιδηρόπουλο που είχε βγει ως αλλαγή και επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο, Μπούρα για καρατιά… σε αντίπαλο καθώς και τον Ρουσίδη για κτύπημα σε αντίπαλο. Επίσης αναφέρει ότι το διαιτητικό τρίο παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο δεκαπέντε λεπτά γιατί στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρχαν φίλαθλοι της ΑΕ Περάματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα του Περάματος προηγήθηκε με τον Μαντινιώτη στο 17’ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 35’ με κεφαλιά του Λαμπάκη. Στο 42’ ο Μπερτσιμάς έδωσε την νίκη στην ομάδα του Γιώργου Βολακάκη  σημειώνοντας το 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 17’ ο Λαμπάκης είχε δοκάρι για τον ΑΟ Κορυδαλλού καθώς επίσης ότι ο νεαρός τερματοφύλακας Στάμου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Στο 37΄ο Ζαχαρόγλου σημείωσε τέρμα για την ομάδα του Περάματος που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μια φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φίλων της Ένωσης.

ΑΟ Κορυδαλλός:  Στάμου, Γολεμάτης Α., Μαυροκέφαλος, Ανδρέου, Δημητροκάλλης, Λαμπάκης, Μπερτσιμάς, Σταματελάτος(88′ Μπούκας), Ξαφάκης, (80′ Ευάγγελου). Σωτηροπούλος, Αντωνόπουλος(72′ Μπέμπρι).

ΑΕ Περάματος: Γραίος, Μπούρας, Ξηρός, Ζαχαρόγλου, Μπινιχάκης, Κοτσάι, Μαντινιώτης(64′ Καραχάλιος), Καπέρης(68′ Χαραμής), Παλαιολόγος, Φλέγγας, Σιδηρόπουλος(46′ Ρουσίδης).