Connect with us

stoplekto

Ο ΑΟ Κορυδαλλός στην Α’ Κατηγορία (φωτο)

Published

on

Διεκόπη το παιχνίδι με τον Κένταυρο( 1-0)στο ημίχρονο λόγω κλοπής στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων .

Μετά από 19 χρόνια στη Β’ ο ΑΟ Κορυδαλλός ανήλθε στην Α’ Κατηγορία σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κένταυρο  που δεν τελείωσε ποτέ.

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Οι Κορυδαλλιώτες μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου ( 45’) κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τσιμιλιώτη μέσα σε αποθέωση.

 

Πηγαίνοντας στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια οι παίκτες του Κενταύρου διαπίστωσαν ότι είχε  γίνει κλοπή. Γεγονός σύνηθες στον συγκεκριμένο χώρο . Άγνωστοι είχαν αφαιρέσει τσάντες με αθλητικό υλικό, κινητά τηλέφωνα , κλειδιά αυτοκινήτων και μηχανών καθώς και χρήματα από τις τσέπες των ποδοσφαιριστών. Δημιουργήθηκε αναστάτωση και αναβρασμός. Αρκετοί έφυγαν από το γήπεδο για να προφυλάξουν τα αυτοκίνητα και τις μηχανές  τους αφού οι  κλέφτες τους είχαν αφαιρέσει τα κλειδιά .Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο γήπεδο . Ο διαιτητής Βλαντής περίμενε να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο  αλλά οι παίκτες του Κενταύρου ψυχολογικά φορτισμένοι  μόνο στο ποδόσφαιρο δεν είχαν το μυαλό τους. Παράλληλα ο πρόεδρος  του συλλόγου Δημήτρης Δημητρίου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ Στέλιο Μπρατσόλη και τον ενημέρωσε. Τελικά μετά από αναμονή 20 λεπτών ο διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα .

 

Οι άνθρωποι του Κενταύρου ήταν μέχρι αργά το απόγευμα στο Αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού και έδιναν καταθέσεις.

 

Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο πρόεδρος του Καμινιώτικου συλλόγου Δημήτρης Δημητρίου ευχαρίστησε τον ΑΟ Κορυδαλλό για την άψογη φιλοξενία καθώς και τη διοίκηση του Ερμή και ιδιαίτερα τον κ. Ξηράκη για την διεύκολυνση του . Παράλληλα τόνισε ότι η  ομάδα του ήταν διατεθειμένη να συνεχίσει  στο β’ ημίχρονο , αλλά αρκετοί παίκτες είχαν διασκορπιστεί στους γύρω δρόμους προκειμένου να διαφυλάξουν τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους αφού είχαν χαθεί τα κλειδιά .

 

Οι συνθέσεις

 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Μάρθας, Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Ψυχίδης , Καραθεόδωρος, Λεκάκης, Κατσακούλας, Χατζηλίας, Βέττας , Τσιμιλιώτης

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Μπεντενιώτης Π., Απέργης, Μπεντενιώτης Φ., Μπεντενιώτης Σ., Ασπρούλης, Κιριάι, Βόλλης, Λεβαντής, Πληβούρης, Δημητρίου, Μπαρμπάτης

Αντώνης Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply