Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου κράτησε την… κολόνα του

Published

on

Για να φτιαχτεί ένα σωστό και ισχυρό οικοδόμημα, χρειάζονται γερά θεμέλια. Ένα από τα θεμέλια αυτά είναι και ο Σωτήρης Σιόζιος.

Χρόνια στρατιώτης της ακαδημίας μας, χρόνια πιστός στο όραμα και την ιστορία του συλλόγου, χρόνια συνεργασίας με πολλές διοικήσεις, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές, έχοντας στο παλμαρέ του πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑ (back to back 2016-17, 2018-19), πολλά παιδιά με μεταγραφές σε κορυφαίες ακαδημίες και πολλά παιδιά που θα απασχολήσουν στο μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κύριος υπεύθυνος για την σωστή οργάνωση και προγραμματισμό όλων των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας, από τις ώρες προπόνησης των τμημάτων, την οργάνωση των συμμέτοχων στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ και στο κλείσιμο των εβδομαδιαίων αγώνων και φιλικών μέχρι την συμμετοχή σε τουρνουά και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων. Η δουλειά του μπορεί να είναι αφανή αλλά πολύ σημαντική και επίπονη καθ’όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Σωτήρης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη προσπάθεια για να συνεχίσει το έργο που και εκείνος υπηρετεί τόσα χρόνια και να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Διαμάντη που ηγείται αυτού του πλάνου.

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… Σωτήρη!