Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο απολογισμός του Τάσου Τσακόγιωργα για την πορεία της Θύελλας Αγίου Δημητρίου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αποτίμηση του προέδρου μας, Τάσου Τσακόγιωργα
Με αφορμή το… κλείσιμο του 2021 σε λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Τάσος Τσακόγιωργας θέλησε να κάνει μια αποτίμηση των όσων έχει πετύχει η ομάδα του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος λέγοντας

Ως πρόεδρος της Θύελλας Αγίου Δημητρίου θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο το κόσμο με υγεία και ευτυχία. Άλλωστε, στο σημείο που έχουμε φτάσει θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Όσον αφορά την πορεία της ομάδας μας στο α’ μισό του πρωταθλήματος, κάνοντας μια αποτίμηση των όσων έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, μόνο ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθανόμαστε. Το πλάνο που εκπονήσαμε τον περασμένο Ιούνιο υλοποιείται αφού αποφασίσαμε μαζί με τον προπονητή μας, κ. Γιαννόπουλο Βαγγέλη, να χαμηλώσουμε το μέσο όρο ηλικίας και να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά νεαρής ηλικίας και των τμημάτων υποδομής μας. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν δεδομένου ότι η τιμητική 5η θέση μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα αφού βλέπουμε ότι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου πλέον σταθεροποιείται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ και δείχνει ότι με σωστά βήματα κάνει άλματα προόδου. Έχοντας ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας, αποδεικνύουμε ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο για να πετύχεις είναι η οργάνωση και να βαδίζεις πάνω σε ένα σωστό πλάνο και όχι να στηρίζεσαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι.

Όλα αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι τα πολλά ΜΠΡΑΒΟ ανήκουν στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές που παρά τις αντιξοότητες έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν την ομάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Από εκεί και πέρα, για εμάς η λέξη “εφησυχασμός” δεν υπήρχε αλλά ούτε υπάρχει. Απομένουν ακόμη 6 ματς-τελικοί όπου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αφενός μεν για να πετύχουμε αρχικά το στόχο της παραμονής και αφετέρου για να υλοποιηθεί το project που εκπονήθηκε το καλοκαίρι.

Δεν παρεκκλίνουμε από το στόχο μας και σε αυτό το σημείο θέλω να υπενθυμίσω ότι μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα ώστε να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία που έχει στοιχίσει στην ομάδα μας.

Επιστρέφοντας στο γήπεδο μας θα έχουμε καταφέρει δυο πράγματα: Να επιστρέψει ο κόσμος μας στο γήπεδο και να μπορούν τα παιδιά μας να αθλούνται στα πρότυπα που γίνεται και στις υπόλοιπες ομάδες.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία θα βοηθήσει ώστε να επιστρέψουμε στο πραγματικό μας σπίτι για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο ώστε παιδιά από το φυτώριο μας να επανδρώσουν στα επόμενα χρόνια την ανδρική μας ομάδα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τον υπεύθυνο ακαδημίας, Νίκο Τσακόγιωργα και τον τεχνικό διευθυντή, Ηλία Τζεμόπουλο οι οποίοι καθημερινά φροντίζουν ώστε οι υποδομές μας να ανεβαίνουν επίπεδο.

Άλλωστε, δεν το έχουμε κρύψει ότι άμεσος σκοπός μας αποτελεί η Θύελλα Αγίου Δημητρίου να στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της όπως συμβαίνει ασφαλώς και τη φετινή σεζόν.

Κλείνοντας εύχομαι και πάλι το 2022 να μας φέρει όλους πιο κοντά διότι η υγεία δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο αγαθό.