Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο αποχαιρετισμός του Θανάση Δαραδήμου στη Δόξα Βύρωνος

Published

on

Με μια πολύ όμορφη ανάρτηση ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της Δόξας Βύρωνος θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα…

Αναλυτικά…

Τίτλοι τέλους
Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα κοινά της Δόξας μας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα. Οι λόγοι είναι πολλοί, ωστόσο ο πιο σημαντικός είναι πως τα χρόνια περνάνε, η ζωή μου μπήκε σε δεύτερη μοίρα πολλές φορές για το καλό του Συλλόγου, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.
Μαζί με τον Βαγγέλη και τον Κάρολο, αργότερα τον Μανώλη, τον Μάρκο και μια σειρά από ανθρώπους που ήταν κοντά στα δύσκολα, προσπαθήσαμε να ξαναφτιάξουμε την ομάδα, να είναι υγιής και να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.
Οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, οι συνθήκες αντίξοες, ωστόσο η αγάπη μας για την ομάδα, η προσήλωση στον στόχο και η ανιδιοτελής προσφορά, ήταν οι παράγοντες που έβγαλαν τον Σύλλογο από την ξέρα..
Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, με την ομάδα στην Α κατηγορία, με την ακαδημία να ανθεί και με τα πράγματα να έχουν μπει στον ίσιο δρόμο.
Όσοι βρέθηκαν στο πλάι μου όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν ότι έβαζα τον εαυτό μου πάντα κάτω από το Σύλλογο, με γνώμονα πάντα το καλό της Ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έβλαψα κανέναν, τουλάχιστον εσκεμμένα και ελπίζω πως συνέβαλα ώστε να επιστρέψει η Δόξα στον δρόμο των επιτυχιών. Με τα σωστά και τα λάθη μου.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους βοήθησαν την Ομάδα αυτά τα πέντε χρόνια που ήμουν στη διοίκηση της Δόξας. Είτε με τα χέρια και τον χρόνο τους, είτε από το υστέρημα τους.
Ευχαριστώ και όλους όσους δεν βοήθησαν, εμπόδισαν ή μου/μας έβαλαν τρικλοποδιές. Γιατί μου έμαθαν πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται αρχικά…
Η επόμενη ημέρα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο πετυχημένη. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη Δόξα και είμαι σίγουρος ότι θα την βοηθήσουν να συνεχίσει να μεγαλώνει. Άλλωστε η Δόξα δεν είναι του Θανάση, του Κάρολου ή του Κώστα. Η Δόξα ανήκει στον κόσμο της και αυτός είναι που θα πρέπει να την προστατέψει και να την οδηγεί στο μέλλον με ασφάλεια.
Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε.