Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αρης Καλαμακίου 1-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Ο Άρης Καλαμακίου επικράτησε επί του ΠΑΟ Ρουφ με 1-0  στον αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α ΕΠΣΑ.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με υπηρεσιακό προπονητή έμειναν στους 21.

Η Αούστρια μπήκε δυναμικά και απείλησε με πλασέ του Στατήρη στο 18′ και με τετ α τετ του ίδιου παίκτη στο 34′. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με γκολ του Ελευθεριάδη με όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης απείλησε με τομ Προμπονά στο 60′, αλλά και πάλι το Ρουφ είχε τον έλεγχο του ματς φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Σταμάτη στο 67′ και με τον Γεωργίου στο 78′. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μανέτα, κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟ Ρουφ, στο 86ο λεπτό. Τα λεπτά που ακολούθησαν κύλησαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση κι’ έτσι οι γηπεδούχοι πήραν μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ η Αούστρια συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς νίκη.

Τέλος, μετά την λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα και στον Καψή για διαμαρτυρία.

Άρης Καλαμακίου (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (68′ Κολινιάτης), Μπακαδήμας (28′ λ. τρ. Χιόνης), Κακούτης, Δημογιάννης, Ελευθεριάδης, Καραγκιουλές (79′ Βασιλετάκης), Τζίμας, Προμπονάς, Μπαλατσούρας.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βελτσίστας (46′ λ.τρ. Κουνάδης), Γεωργόπουλος, Τσουκαλάς (82′ Μπόκος), Ηρακλής, Μανέτας, Παλάτσιος, Καραγιάννης (62′ Καλτσάς), Κουράφαλος (62′ Σταμάτης), Στατήρης, Θερκιάι (62′ Καψής), Γεωργίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ