Connect with us

Γ Εθνική

Ο Αρης Πετρούπολης 2-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Ερμή Ζωνιανών για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ο Άρης Πετρούπολης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 8′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Γκότοβου, ο οποίος νίκησε τον Δερμιτζάκη κάνοντας το 1-0.

Ο Ερμής Ζωνιανών αντέδρασε και σπατάλησε ευκαιρίες με τους Λίτσκα, Κεφαλούκο, όμως καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο… Λίγο πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 34′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσιλιγκίρη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσαν για να πετύχουν γκολ που θα τους ξανά βάλει στο ματς και τα κατάφεραν στο 83’΄με τον Βιτώρο να μειώνει σε 2-1.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Τσερκώνης (85′ λ.τρ. Αμπάνκουα), Μπαριαμπάς, Ναζεράι, Μουστάκης (75′ Ραυτόπουλος), Φαρμάκης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Γκοτοβος (46′ λ.τρ. Σκεντεράι).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος) Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Ακινο, Μπαμπουλάκης, Παππάς (32′ Βιτώρος), Λίτσκας (46′ Αλεξάκης), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Βαταμίδης (58′ Σκουτέλης), Τουρνάκης (40′ Ζερβός), Αυγουστάκης.

Πηγή: Grandsport