Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο αρχηγός έδωσε τη λύση και την κορυφή!

Published

on

Χάρη σε κεφαλιά του Νίκου Μπιρμπιλή, ο Χαραυγιακός απέδρασε από το Φάληρο με 1-0 κόντρα στη τοπική Δάφνη. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ προβληματίστηκε αρκετά και απώλεσε ευκαιρίες απέναντι στο ψυχωμένο συγκρότημα του Σπύρου Λουκά που άγγιξε ένα παλικαρίσιο βαθμό.

Το χρυσό τέρμα μπήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του αρχηγού του ύστερα από γύρισμα του Ζήση. Κάπως έτσι, οι «νερατζούρι» πάτησαν κορυφή προσπερνώντας κατά ένα πόντο το Θρίαμβο Χαϊδαρίου που ηττήθηκε 1-0 στο Ηράκλειο από τη τοπική Ένωση. Από την άλλη, έναν πόντο εξακολουθεί να έχει η Δάφνη που… βουλιάζει και έχει μπροστά της έναν ‘Γολγοθά’.

Διαιτητές: Κοκόρης Η., Λεοντακιανάκος Κ., Δέτση Μ.

ΔΑΦΝΗ (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Μπούτσης, Λυκουρόπουλος, Ντεντόπουλος, Γιουκάκης, Ποζίδης, Τσουκαλάς, Ρισβάς, Ντίνας, Βενάρδος (80′ Καλλιοντζάκης), Παππάς (85′ Τσάγαρης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ζαρίφης (58′ Τσιγαρίδας), Βαζούκης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουτζόγλου, Φωστέρης (35′ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Κουντουριώτης (85′ Ντακόφ), Αναστασόπουλος, Κολοβός, Ζήσης.