Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Ασπρόπυργος “κράζει” την διαιτησία στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Εύκολη επικράτηση για τον Ασπρόπυργο απέναντι στον ΠΑΟΚ Μάνδρας καθώς νίκησε 4-1 σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Για την ομάδα του Ζήση Ζήκου σκόραραν οι Τσιγγόπουλος στο 32’ και 71’ με σουτ μέσα από την περιοχή, Δηλαβέρης στο 18’ με σουτ και Κωνσταντινίδη στο 62’ με σουτ εκτός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 47’ με πέναλτι του Τεπετώφ που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

Πάρα πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κωνσταντινίδη και τον ά ΄επόπτη Παπαδόπουλο Ν. για την προκλητικότατη διαιτησία του  (υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι) καθώς δεν τους δόθηκαν δύο (2) πέναλτι στο 24΄και 57΄σε καθαρές ανατροπές με τα χέρια και ακυρώθηκαν δύο (2) τέρματα με υποδείξεις φάουλ ανύπαρκτο στην πρώτη και ανύπαρκτο οφσάιντ στη δεύτερη.

Επίσης  οι «Ασπροπύργιοι» υποστηρίζουν ότι ο επόπτης Παπαδόπουλος στο 6΄δεν υπέδειξε οφσάιντ σε παίκτη του ΠΑΟΚ Μάνδρας τουλάχιστον 2 μέτρα.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Χιώτης, Τσιανάκας, Κώνστας(84′ Αντριάνο), Τούσης(84′ Τόρρα), Τσιγγόπουλος(84′ Σούτα), Δηλαβέρης(67′ Ρούσσος), Ζιόρας(73′ Μουστάκα).

ΠΑΟΚ Μάνδρας: Στεφανίδης, Πετσίτης(65′ Πετράς), Παπαδόπουλος(81′ Στέφα), Στυλίδης, Χωραβάτης(85′ Παπανικολάου), Τεπέτωβ, Σιδηρόπουλος(35′  λ.τρ. Αποστολίδης), Τζανέτος, Παπακωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Χιονίδης(85′ Δανιηλίδης).