Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Αστέρας Βάρης απέκλεισε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Θρίλερ το παιχνίδι

Published

on

Θρίλερ εξελίχθηκε στο γήπεδο του Αγίου Στέφανου, εκεί που ο Αστέρας Βάρης έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 120′ λεπτών επικράτησε του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 4-2, στην διαδικασία των πέναλτι.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 35′ με τον Παπαϊωάννου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, αφού στο 65′ ο Ζερμπίνης μείωσε αρχικά σε 2-1, για να έρθει ο Κολώτας εννέα λεπτά αργότερα και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η κανονική διάρκεια δεν ανέδειξε νικητή με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Στο α’ ημίχρονο της παράτασης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή, καθώς πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 100′ με το Νικολάου. Τέσσερα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους με δεύτερη κίτρινη ο Καμπάσης. Αυτό δε πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Δήμου Τσιμιλιώτη, οι οποίοι παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο 119′, όταν ο Κοζής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γρίβα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση. Εκεί ο Αστέρας στάθηκε πιο τυχερός, καθώς επικράτησε με 4-2 στη ψυχοφθόρο διαδικασία. Τη αναμέτρηση διηύθυνε ο Μάλαμας με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Χριστοδούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γρίβας, Ρομάριο, Τσιούρης, Ακριτίδης (58′ Μπερμπάντης), Νικολάου, Γεωργοστάθης, Τσάνη (46′ Κολώτας), Ράλλης (73′ Ευθυμιάδης), Παπατζήμας, Ζερμπίνης, Μαμάκος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θανόπουλος, Χζορμπάς, Ευαγγελόπουλος, Λιόλιος, Κοζής, Στρατής, Μητροφάνης (66′ Καμπάσης), Καρδαμίτσης (57′ Πιτταράς), Παπαϊωάννου (48′ Περιάλης), Παπαδημητρόπουλος, Κουσιάκης.

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply