Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αστέρας Γλυφάδας 3-2 στις καθυστερήσεις, σόκαρε την Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Με γκολ στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, ο Αστέρας Γλυφάδας νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Πετρούπολης με 3-2.

Έφτασε έτσι τους 35 βαθμούς και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ η Αναγέννηση έμεινε στους 29 και μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17′ όταν ο Γιαννακόπουλος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, και ανέτρεψαν το σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 στο 28′ με τον Κωνσταντόπουλο, ενώ στο 38′ ο Νάτσης με μακρινό σουτ έκανε το 2-1. Όμως στο 44′ ο Χρυσικός με σουτ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 90+4′ ο Καλαντζής έκανε το 2-3, σοκάροντας τους γηπεδούχους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος (88′ Βάννας), Ζαμπάκας (65′ Μαχαίρας), Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος (65′ Σχίζας), Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Νάτσης (77′ Ντίνος), Παναγιωτόπουλος, Θαναηλάκης (65′ Βαφειάδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΆΔΑΣ (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Βένιος (46′ Τριανταφυλλάκης), Κόντος (34′ λ.τρ. Γεωργίου (60′ Βιτωράτος)), Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου,  Μπαλαφούτης (78′ Καραβίδας), Χρυσικός, Καλαντζής.