Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αστέρας Εξαρχείων 2-1 φρέναρε τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες ο Αστέρας Εξαρχείων αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Ορφέα Αιγάλεω και επκράτησε με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ ο Ορφέας έμεινε στους 12 και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Αρη Καλαμακίου.

Η νίκη για τον Αστέρα ήρθε με δύο γκολ του νεαρού Γιώργου Μπούζη στο 5 και στο 29΄ με κεφαλιές . Ο Ορφέας είχε δοκάρι σε ένα μακρινό σουτ του Πετανάι ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 80 λεπτό (σουτ πολύ ψηλά άουτ ) . Ο Ορφέας μείωσε στο 90+5 με τον Ντούλα .

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο η ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων μοίραζε μάσκες σε όσους έμπαιναν στην κερκίδα τηρώντας τον νέο κανονισμό που θέλει στην εξέδρα όσοι μπαίνουν να έχουν μάσκα μαζί τους . Όσο για  τον Ορφέα Αιγάλεω , έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, αφού είναι μια πολύ δυνατή με έμπειρους παίκτες. Ο Αστέρας Εξαρχείων αγωνίστηκε χωρίς 8 βασικούς από τραυματισμούς ( Φραγκουλόπουλος , Τουμαζάτος , Γκίτσας , Τσιάρος , Τσόλκας , Καραμάνος , Κωνσταντόπουλος , Κίκη) .

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ:Μπόνης, Μήλος, Γιούρκεβιτς, Ασημακόπουλος, Λένγκου, Καρδαμίτσης, Στούμπος, Ρόκος (46΄Πότσης), Κοκόλης (52΄Καραγκούνης), Μότσκα (77΄Φιλιππόπουλος), Μπούζης (90΄Πρωτόπαπας).

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος Φ.(55΄Κυριάκος), Γκέρτσος (63΄Καλογήρου), Κχατσίτζε, Χρόνης, Δουγιέκος (73΄Καρδαράς), Ζουμπουνέλης, Σαββίδης, Αγγελακόπουλος Β., Πετανάι, Ντούλας.

Advertisement