Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αστέρας Ζωγράφου το μπαράζ στα πέναλτι με Αττικό (φώτο)

το 3-0 για Αττικό έγινε 3-3 και 4-3 στα πέναλτι υπέρ των Ζωγραφιωτών

Published

on

Μετά από ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι ο Αστέρας Ζωγράφου νίκησε τον Αττικό στα πέναλτι με συνολικό σκορ 7-6, σε αγώνα κατάταξης που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο Γαλατσίου.

Ο Αττικός που μάλλον δεν θα πληρώσει τις συνέπειες της ήττας αφού δεν θα υποβιβαστεί μετά τη νίκη του Περιστερίου και την παραμονή του στη Δ Εθνική, κυριολεκτικά αυτοκτόνησε. Ο Αττικός προηγήθηκε με 3-0 του Αστέρα και ενώ όλα έδειχναν ότι θα κάνει περίπατο, δέχτηκε τρία τέρματα σε ένα τέταρτο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου παρέμεινε το 3-3 και τελικά το έχασε στα πέναλτι.

Ο Αστέρας Ζωγράφου με τον Παπαβασιλείου στο 10΄έχασε πρώτος καλή ευκαιρία ενώ στο 18΄ο Αττικός ισοφάρισε τις φάσεις με τον Ασαμόα.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε επιθετικός μονόλογος των τυπικά φιλοξενούμενων και τα αμυντικά λάθη των Ζωγραφιωτών.

Στο 28΄μετά από σέντρα από αριστερά, ένας αμυντικός του Αστέρα γλίστρησε και ο Καπαρδέλης έκανε το 0-1.

Στο 38΄Από κόρνερ του Συμεωνίδη , ο Τζαβέλας από το κέντρο της άμυνας έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 49΄Κόρνερ για τον Αττικό, σύγχιση στα καρέ και ο Καπαρδέλης με πλασέ το 0-3.

Στο 57΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Συριόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-3.

Στο 60΄τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Σιγάλα που πήγε να ντριμπλάρει τον Κούρτι, ο οποίος του έκλεψε την μπάλα και μείωσε σε 2-3.

Στο 65΄ο Κούρτι και πάλι με το στήθος την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ ενώ τίποτα δεν άλλαξε και στην ημίωρη παράταση.

Στα πέναλτι πιο ψύχραιμος ο Αστέρας Ζωγράφου πήρε τη νίκη χάρη σε εύστοχα χτυπήματα των Δούβου, Κούρτι, Συριόπουλου και Παπαβασιλείου. Το πέναλτι του Παντελαίου απέκρουσε ο Μπαντουράκης.

Για τον Αττικό ευστόχησαν οι Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, ΚHACHIDZE. Το χτύπημα του Τζαβέλα πήγε στο δοκάρι ενώ του Ασαμόα απέκρουσε ο Δαδακαρίδης.

 

Καλή η διαιτησία του Τριτσώνη με βοηθούς τους Γεωργαράκο και Ελευθερίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Δαδακαρίδης, Κίτσος, Παντελαίος, Καλαμίδας, Τουρλούκης, Κοσμάς, Κούρτι, Ρούσσος, Πολυμερόπουλος (49΄Παπαδημητρίου), Δούβος, Παπαβασιλείου.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Σιγάλας (71΄Μπαντουράκης), Κατσούνης (65΄Τζωρτζάκος), Κοτούλιας, Συριόπουλος, Τζαβέλας, ΚHACHIDZE, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, Καπαρδέλης, ΑSAMOAH, Συμεωνίδης (55΄Συριόπουλος Γ).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply