Connect with us

stoplekto

Ο Αστέρας Μαγούλας ευχαριστεί για Τούση

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Αστέρα Μαγούλας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να έχει αίσιο τέλος το συμβάν με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Τούση στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Αναλυτικά αναφέρει:

Μετά το αίσιο τέλος του σοβαρού συμβάντος που διαδραματίστηκε στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Μαγούλας την Κυριακή 17-01-2016 στον αγώνα με τον Μανδραικό και εξαγωγή του Ποδοσφαιριστή μας Θεόδωρου Τούση από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας τα μέλη του ΔΣ, η Προπονητική Ομάδα και οι Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, αισθάνονται την ανάγκη να Ευχαριστήσουν Δημοσίως, όλους όσους συνέβαλαν να αποτραπεί  το μοιραίο.

Ευχαριστούμε Δημοσίως και Συγχαίρουμε τον Διαιτητή του Αγώνα κ. Σπύρο Σταθόπουλο ο οποίος διέκοψε ακαριαία τον αγώνα αντιλαμβανόμενος το γεγονός, τον Ιατρό κ. Βασίλειο Καπαγιάννη για την άμεση επέμβασή του, τον ποδοσφαιριστή μας και συμπαίχτη του Θόδωρου, Γιώργο Μπάκα όπου η συμβολή ήταν καίρια στην αποτροπή του μοιραίου, δεδομένης της επαγγελματικής του κατάρτισης και των γνώσεών του επί του συμβάντος. Τέλος όλους τους φιλάθλους για την ηρεμία που επέδειξαν στην κερκίδα και το ενδιαφέρον για την πορεία της νοσηλείας του Θοδωρή.

Ευχαριστούμε Δημοσίως για την όποια προσπάθεια, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την εν γένει στάση τους, τον προπονητή κ. Ευάγγελο Σκλιά την Προπονητική Ομάδα, τους Ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ΔΣ, της ομάδας Μανδραικού.

Πέραν αυτών, τα μέλη του ΔΣ του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, έχοντας πλέον την δυσάρεστη αυτή εμπειρία, αναγκαζόμαστε να καταθέσουμε δημοσίως την άποψή μας, για την αναγκαιότητα παρουσίας ασθενοφόρου σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα μέλη του ΔΣ, η Προπονητική Ομάδα, οι Ποδοσφαιριστές και οι Φίλαθλοι του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας, ταχεία ανάρρωση και  επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.