Connect with us

stoplekto

Ο Αστέρας Μαγούλας ευχαριστεί….

Published

on

Από τη διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

“Με την παρούσα τα μέλη του ΔΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας για την αμεσότατη υποστήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθειά μας, όλους όσους συνέβαλαν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν 2018-19 του σωματείου μας.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ Δ. Ελευσίνας κ. Βασίλειο Αγριμάκη και τους συνεργάτες του στο νομικό πρόσωπο, για την αμέριστη βοήθεια ως προς την αποκατάσταση – επισκευή – αντικατάσταση βεβλαμένων, Συσκευών – Συστημάτων – Φωτισμού καθώς του Βοηθητικού Γηπέδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μαγούλας. Οι οποίες πλέον αρχίζουν να εκσυγχρονίζονται παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις Αθλητικές Ομάδες που το χρησιμοποιούν εντός και εκτός Δήμου Ελευσίνας.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω αναφερόμενες εταιρίες – επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση μέσω Οικονομικής Ενίσχυσης η οποία αποδείχθηκε καταλυτική.

1. ΜΕΤΡΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΕΕ (Μαγούλα)

2. ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ ΑΤΕΒΕ (Ασπρόπυργος)

3. Ταβέρνα Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (Μαγούλα)

4. Ι. ΚΤΕΟ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (Μαγούλα)

5. Πλαστικά – Σωλήνες ΔΡΙΒΑ ΠΛΑΣΤ ΕΒΕΕ (Μαγούλα)

6. Πρατήριο Καυσίμων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (Μαγούλα)

Πέραν των ανωτέρω καλούμαστε να ευχαριστήσουμε ακόμη δύο επιχειρήσεις

α. την εταιρεία ΜΟΙΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΕ για την παροχή όλου του απαιτούμενου ρουχισμού προετοιμασίας και προπονήσεων της αντρικής ομάδος.

β. την επιχείρηση Εμπορίου Βιομηχανικών Ειδών ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ του κ. Στ. Χριστίδη οποίος καλύπτει με απορρυπαντικά είδη τις απαιτήσεις της ομάδος μας για όλη την σεζόν.

Κλείνοντας θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε όλους εσάς, τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ για την οικονομική στήριξη μέσω της προμήθειας των καρτών μελών – διαρκείας για αυτή την σεζόν. Ενημερώνοντας δια της παρούσης ότι συνεχίζεται η διάθεση αυτών.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως, έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία προσωπική και οικογενειακή καθώς επίσης επαγγελματική ευημερία”.