Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αστέρας Νίκαιας ενημερώνει…

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Νίκαιας.

Μια εβδομάδα έμεινε πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας (22/8) για την νέα χρονιά. Μια χρονιά που δεδομένα θα θεωρείται δύσκολη καθώς στην β’ Πειραιά θα υπάρχουν και ιστορικές ομάδες που υποβιβάστηκαν από την α’ Πειραιά.
Με πολλά νέα πρόσωπα καθώς το περσινό ροστερ ανανεώθηκε κατά 90%.
Νέοι ποδοσφαιριστές ηλικιακά αλλά και ποδοσφαιριστές που με την εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ ο πρόεδρος και η διοίκηση θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Στον πάγκο θα βρίσκεται ο κ. Ιωακειμίδης  Μάκης με γυμναστή τον κ.Κατσούλα Γιάννη. Δυο εξαίρετοι άνθρωποι με ήθος που δίνουν πάντα το 100% στην δουλειά τους.
Να ενημερώσουμε πως έχουν γίνει ήδη 13 μεταγραφές ενώ αναμένονται άλλες 7 με 8 κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας θα γίνει ακόμη πιο δυνατός.
Μια χρονιά που ξεκινάει με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους μιας και πέρσι η χρονιά όπως κατέληξε θεωρείται από τις χειρότερες στην ιστορία μας.
Εμείς θα ευχηθούμε να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ώστε να γυρίσει και ο κόσμος στα πειραϊκά γήπεδα πού τόσο πολύ λείπει και αυτό που θα μας χωρίζει να είναι τα 90 λεπτά του αγώνα.