Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΣ Δραπετσώνας 3-1 τον Σαρωνικό Αίγινας

Published

on

Σε εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γιάννης Βάζος» στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΠ   ανάμεσα στον  ΑΣ Δραπετσώνα και τον Σαρωνικό Αίγινας οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Φωτιάδης στο 21’ ο Τσετσώνης στο 35’ με πέναλτι και ο Φασιλής στο 85΄. Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με ελλείψεις στην σημερινή αναμέτρηση  μείωσαν στο 58’ με τέρμα του Mishtaku.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «νησιώτες» έχουν παράπονα για την λάθος απόφαση του καταλογισμού της εσχάτης των ποινών στο 35’ από τον ρέφερι Λαθύρη κάνοντας λόγο για «ανθρώπινο λάθος» του άρχοντα του αγώνα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς δεν είχε προσέλθει ο γιατρός της αναμέτρησης.

ΑΣ Δραπετσώνας: Μπαλάσκας, Νεοφώτιστος, Ροδάκης (72’ Κρητικός), Αγγελόπουλος, Κούστας, Καρνέσης (60’ λ. τρ. Ζημινόπουλος), Τσετσώνης, Shkerlaj (86’ Καρατσοπανάκης), Φασιλής (86’ Λάλλα), Φωτιάδης (86’ Μπρέγκου), Watjop.

Σαρωνικός Αίγινας:  Μπακόμητρος Κ., Γκέκας, Fejzula, Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Πασχάλης (85’ Κάτσης), Ντόσκου, Mishtaku, Μάρκου, Χρυσοχόος (88’ Γκαρής Π.).

foto – Μάνος Χαλδαίος