Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ατλας Κυψέλης 2-1 τον Ιάσωνα

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κυριολεκτικά τα είχε όλα, ο Ατλας Κυψέλης λύγισε την αντίσταση του πολύ καλού Ιάσωνα και επικράτησε με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 14 βαθμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. ενώ ο Ιάσωνας έμεινε στους 8 βαθμούς και είναι 11ος.

Στο 2′ ο Κώης έκανε το 1-0, ενώ στο 30′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Λάτσης απέκρουσε την εκτέλεση του Καράμπελα. Στο 33′ ο Σταθόπουλος έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 75′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Νάσι Σ. να ευστοχεί και να κάνει το 2-1. Στο 83′ ο Ατλας έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κοσμίδη με απευθείας κόκκινη, και στο 85′ ο Ιάσωνας έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν αρχικά η κεφαλιά του Κουρεμάδα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Μαγγίνα σε κενή εστία πέρασε άουτ!

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Λιβάνιος (55′ Καίνιχ), Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης, Καραφλής, Τελάι, Κώης (55′ Νάσι Σ.), Ζίκα, Νάσι Β., Καβαλιέρης, Μπούσιος (55′ Μπάρε).

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πιτσινής, Γλέζος, Μπράβος (55′ Κεφαλάς), Λύχνος, Κουρεμάδας, Τραγανός, Αποστολόπουλος (55′ Μαγγίνας), Καράμπελας  (86′ Τσιραπίδης), Σταθόπουλος (67′ Γκέργκι), Κερασιώτης, Γέρος.