Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Ατρόμητος της… διέλυσε το όνειρο

Published

on

Οι ελπίδες της Κηφισίας για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο εξανεμίστηκαν καθώς ο σύλλογος των βορείων προαστίων για τρίτο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να κερδίσει γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από τον Κισσαμικό και θα πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα για να κόψει πρώτο το νήμα. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο α’ μέρος και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη. Στην επανάληψη, ο Δημήτρης Παπασπύρου με τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε, βελτίωσε τους κυανόλευκους οι οποίοι μείωσαν, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. Με αυτό το τρίποντο οι Καμινιώτες παρέμειναν στην 5η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 5′ ο Παναγιωτόπουλος ανατράπηκε από τον Γουμάγια με τον διαιτητή Λάμπρου να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους μπλε οι οποίοι στο 12′ έκαναν το 2-0 χάρις σε κοντινό σουτ του Τερζή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν στο 49′ με κεφαλιά του Μπαντούνα. Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο 2-2, όμως ο Ματσούκας είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι. Στο 78′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 4-2 όμως το σουτ του Σάμιου κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γουμάγια.

Διαιτητές: Λάμπρου, Περιβολάρης-Πριονάς (Εύβοιας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δράγαζης-Νικολόπουλος): Καρνέζης, Μαντζώρος, Γιαννουλάκης, Τερζής, Τούρλος, Στρατής, Γεωργιάδης (89′ Κολιός), Σάμιος, Αργυρίου (80′ Μπουλούλης), Παναγιωτόπουλος (65′ Κατσαβριάς), Σουλελές

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Κολοτούρος (46′ Μπαντούνας), Ανδρίκος, Ματσούκας (58′ Γιόνδης), Δρυμούσης (65′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παληαρούτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply