Connect with us

Γ Εθνική

Ο Ατσαλένιος 1-0 πέρασε από το Χαϊδάρι

Published

on

Με ένα σπουδαίο διπλό απέδρασε από το Χαίδάρι ο ΠΟΑ κερδίζοντας με 0-1 την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο στο ματς με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος , και τον ΠΟΑ να ανεβαίνει αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και με την ‘χρυσή’ αλλαγή του τον Μέμμο να παίρνει τη νίκη στο 83΄

Το ματς

To Xαίδάρι ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος σε ένα παιχνίδι που δεν είχε όμως τις πολλές κλασικές φάσεις. Στην καλύτερη στιγμή του στο πρώτο μέρος το Χαϊδάρι έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 32΄όταν μετά από σουτ του Ερρίκου η μπάλα κόντραρε στα σώματα έφτασε στον Αποστολόπουλο που έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 59΄για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Καϊμακαμούδη από πολύ καλή θέση που πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου ήλεγχε πλήρως το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 83΄όταν ο Καϊμακαμούδης έκανε ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Μέμμο με τον τελευταίο με πλασέ να κάνει το 0-1.

Ο ΠΟΑ από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το Χαϊδάρι που τον εδραιώνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Χαϊδάρι: Aνδριόλας, Μεξής, Ρόπας, Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος, Μπελέρης, Μουκίδης, Ερρίκος (55΄Ιμπόρ), Αποστολόπουλος, Αργυρίου.

ΠΟΑ: Καβουσάκης. Λουμπάκης, Χαρίτος, Νάτος (53΄Μέμμος), Κασσωτάκης, Ζέλιος, Ψαρράς (60΄Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης (53΄Βοργιάς) Καϊμακαμούδης.

ΠΗΓΗ: GRANDSPORT