Connect with us

Γ Εθνική

Ο Ατσαλένιος 3-0 τον Φωστήρα

Published

on

Κάνοντας μια ουσιαστική αλλά κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως ο Φωστήρας ο ΠΟΑ κατάφερε να πετύχει μια επαγγελματική νίκη με 3-0 απέναντι στον Φωστήρα για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο ΠΟΑ κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στον Φωστήρα που έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς και σίγουρα το τελικό σκορ τον αδικεί αφού δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ βάσει των ευκαιριών που έχασε δείχνοντας όμως μεγάλη δυστοκία στην τελική προσπάθεια σε αντίθεση με την ομάδα του Ατσαλένιου.

Στο 37΄ο Νύκταρης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο γάμα του Καραγκιολίδη κάνοντας το 1-0 , ενώ ο ΠΟΑ έκανε το 2-0 στο 50΄με δυνατό συρτό σουτ του Παχή μέσα από την περιοχή με τον Καϊμακαμούδη να σφραγίζει ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του στο 73΄με γυριστό σουτ μετά απο ασίστ του Μέμμου.

Το ματς

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι έγινε στο 8΄ για τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Μουκίδη να περνάει ελάχιστα αόυτ.

Ο Φωστήρας είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο και ήταν αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές είχε μια καλή ευκαιρία να πετύχει το 0-1 στο 33 σε σουτ του Τσιμπόκα που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

Κόντρα στη ροή του ματς ο ΠΟΑ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα φοβερό σουτ του Νύκταρη έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραγκιολίδη.

Ο Φωστήρας πίεσε για την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου και απείλησε αρχικά στο 39΄με το σουτ του Τόλιου έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ και στο 42΄με τον Τσιμπόκα να αστοχεί εξ΄επαφής στο τετ α τετ με τον Καβουσάκη στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Τσιμπόκας έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καραγκιολίδη.

Στο 45΄οι παίκτες του ΠΟΑ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Νύκταρη από τον Δώδα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει συνέχεια στο ματς.

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο με τον Παχή να κάνει το 2-0 στο 50΄με δυνατό συρτό σουτ μέσα απο την περιοχή μετά την εξαιρετική ασίστ του Νύκταρη.

Ο Κουτσούμπας στο 72΄έφτασε μια ανάσα από το 2-1 με τον Καβουσάκη να λέει όχι στον Κουτσούμπα με τον ΠΟΑ στη συνέχεια της φάσης να φεύγει στην αντεπίθεση με τον Μέμμο με κεφαλιά να δίνει έτοιμο γκολ στον ΠΟΑ που με γυριστό σουτ του Καϊμακαμούδη έκανε το 3-0 για την ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο Φωστήρας θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του ματς με το σουτ του Μηλιώτη να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Καβουσάκη.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος (76΄Ψαρράς), Λουμπάκης, Μέμμος (74΄Γιακουμάκης), Καϊμακαμούδης (74΄Δαμιανάκης), Κερμενίδης (46 Βοργιάς), Νύκταρης (65΄Χατζηανδρέου), Παχής, Χαρίτος, Αργκιλέσι.

Φωστήρας: Kαραγκιολίδης, Τόλιος (64΄Διμήτσιος), Γαϊτάνης (77΄Χοτζάι), Χατζηκυριάκος, Πεχλιβανίδης, Μουκίδης (64΄Κουτσούμπας),. Γάγως, Ποζατζίδης (71΄Κατσάρας), Δώδας (71΄Καραμπάγιας), Τσιμπόκας, Μηλιώτης.

Πηγή: Primesport