Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Αχαρνα’ι’κός είναι εδώ….

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή σωτηρίας του Αχαρναϊκού κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, και κάνει γνωστά το ονόματα των ανθρώπων που βοηθάνε σε αυτή την προσπάθεια..

Αναλυτικά..

Ήρθε η ώρα να ακουστούμε και εμείς.
Ο Αχαρναϊκός ήταν διοικητικά ακέφαλος από 20/5/2020 μέχρι 31 /7/ 2020 όπου κάποιοι ρομαντικοί φίλοι και λάτρεις της ομάδας «έτρεξαν» διοίκηση πρωτοδικείου με επικεφαλής τον κύριο Πασιαλή Βασίλειο .
Η αγωνιστική προετοιμασία ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου και την προσπάθεια την στηρίζουνε υλικοτεχνικά και οικονομικά 25 φίλαθλοι του συλλόγου.
Η ομάδα κινδύνευε λόγω κακών διοικητικών χειρισμών να μείνει εκτός πρωταθλημάτων ύστερα από 61 χρόνια σαν Αχαρναϊκός και παλιότερα σαν πάνθηρας (45´- 59’).
Η ομάδα όπως αντιλαμβάνεστε μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες και με «ύπουλους» αντιπάλους όπου ακόμα και τώρα μπαίνουν εμπόδιο στην φετινή μας προσπάθεια ξεκίνησε δειλά την αγωνιστική της παρουσία.
Η δουλειά μας είναι δύσκολη αλλά δεν θα τα παρατήσουμε όσο είμαστε υγιείς και ενωμένοι ,ακούστηκαν για πολλά χρέη χωρίς όμως κανένας να έχει επίσημα τεκμηριώσει την ύπαρξη αυτών και άδικα τελικά δυσφημίστηκε το σωματείο αφού δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα .
Συνεχίζουμε τον αγώνα με τα δικά μας εφόδια και τον τρόπο που εμείς ξέρουμε για να δυναμώσουμε τον Αχαρναϊκό μας.
Ζητούμε την κατανόηση από τον κόσμο ,γνωρίζουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε θέση που δεν της αξίζει και σας παρακαλούμε όπου μπορείτε και θέλετε να μας βοηθήσετε. Απαιτούμε από το Δήμο μας την απαραίτητη υποστήριξη (ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) αλλά υλικοτεχνική σε επίπεδο δημοτικού γυμναστηρίου χωρίς να παραλείπουμε ότι μέχρι τώρα προσφέρει την περιποίηση του γηπέδου και την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.
Στόχος της ομάδας είναι η οργανωτική και αγωνιστική βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και να φτάσουμε όσο μπορούμε ψηλότερα.
Δεν υποσχόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε αλλά υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο και τιμιότερό αγώνα όπως εμείς ξέρουμε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Βαζαίος Σπύρος
Βάθης Σπύρος
Βαρελάς Πέτρος
Καβαλλάρης Γεώργιος
Καβαλλάρης Πέτρος
Καλέμης Παναγιώτης
Κατάρας Γιώργος (καραφάκης)
Κατσανδρής Ιωάννης
Καρδάσης Νίκος
Κουβάς Παναγιώτης
Κουλουριώτης Δημήτριος
Μπαμπης Δημήτριος
Μπενάρδος Κώστας
Μπενάρδος Τάσος
Μπουρτζινος Λεωνιδας
Μπούρδος Νίκος
Παγώνας Νάσος
Παγώνας Σπύρος του Γεωργίου
Παγώνας Σπύρος του Χρήστου
Παπούλιας Γεώργιος
Παρασκευάς Ηλίας
Σαρλής Δημήτριος
Τζανέτος Αναστάσιος
Τζικας Νίκος