Connect with us

slideshow

Ο Αχαρναϊκός 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο (φωτο)

Published

on

Μετά απο ένα αμφίροπο παιχνίδι στο γήπεδο Μενιδίου μπροστά σε 1000 φιλάθλους ο Αχαρναικός στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της football league2 2 στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

 

Στο 5′ δυνατό σούτ του Χριστόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίζος. Στην συνέχεια 25′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Σανδραβέλης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά έπιασε την κεφαλιά ο Μπούνας βγήκε να αποκρούσει ο Παγούδης που κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα 0-1. Στο 44′ ΓΟΛΛΛΛΛ ο Καλογερόπουλος έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Βεστάκης με αριστερό βολέ μέσα απο την περιοχή 1-1. Στην συνέχεια 48′ δυνατό σούτ του Αργυρόπουλου απέκρουσε ο Παγούδης. Στο 69′ ο Καλογερόπουλος έδωσε την ασίστ στον Βεστάκη που έπιασε το δυνατό σούτ που έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κρητικός (Θεσσαλίας)Βοηθοί: Κόκκαλης, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Παπαχρήστος 24′ Σανδραβέλλης 32′ Χριστόπουλος 52′ Καλογερόπουλος 74′.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ(προπονητής Φ.Θανέλλας): Παγούδης, Αναστασίου, Νυφαδόπουλος, Δημόπουλος, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Καλογερόπουλος(89′ Μακρυγιάννης), Χριστόπουλος, Βεστάνης, Νεόφυτος(86′ Νταβαρίνος), Νιάρος(71’Ντεντόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μωσιάδης, Νταβαρίνος, Μάναλης, Μακρυγιάννης, Χάφους, Ντεντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(προπονητής Νίκος Κουρμπάνας): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Παπαδόπουλος Π, Παπαδόπουλος Γ, Γκοτσούλιας(90+3 Διαμαντόπουλος), Αργυρόπουλος(71’Ακπαρίδης), Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας(63′ Μπουλούμπασης).

ΠΑΓΚΟΣ: Μπαλτιμάς, Μπουλάκης, Ρέλλας, Διαμαντόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ακπαρίδης

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply