Connect with us

stoplekto

Ο Αχμέτ «καθάρισε» το τοπικό ντέρμπι για την Αλσούπολη!

Published

on

Στο ντέρμπι της Νέας Ιωνίας για την Β’ ΕΠΣΑ, η Αλσούπολη λυτρώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό, Νίκο Αχμέτ, επικράτησε 2-1 της Ελευθερούπολης στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής. Με αυτή τη νίκη, οι ‘πράσινοι’ πέρασαν έκτοι έχοντας 41 βαθμούς, ενώ η ‘Ελέ’ παρέμεινε στους 47 πόντους και την τέταρτη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Αχμέτ με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ του Στρουγγάρη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο απέναντι στους ‘κιτρινόμαυρους’ που για πρώτη φορά καθοδηγήθηκαν από τον Χρήστο Παπαγεωργίου, όμως στο 79′ δέχθηκαν την ισοφάριση. Σέντρα-λουκούμι από τον Μακρή και 1-1 χάρη στην ωραία κεφαλιά του Χαραλάμπους. Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι, ο Αβραμάκης έκλεψε την μπάλα για να τροφοδοτήσει τον Αχμέτ, ο οποίος χάρισε το τρίποντο στο συγκρότημα του Πάνου Καλαϊτζίδη. Μάλιστα, ο σκόρερ αποβλήθηκε μόλις κατεύνασαν οι πανηγυρισμοί, καθώς έβγαλε την φανέλα του παρότι είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Τσαλίκης Ε., Αθανασίου Γ.

Ελευθερούπολη (Χρήστος Παπαγεωργίου): Λεσγίδης (77′ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Δαυΐδ, Πολυτσέρης, Φατούρος, Βλάχος, Γουλέτας, Μάντεσης (69′ Βέρρα), Μακρής (90′ Σπάρος), Χαραλάμπους, Τσούκας, Τζήμας.

Αλσούπολη (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κόκκινος, Μπούσουλας, Στρουγγάρης, Μούζος, Ασημακόπουλος, Μύτης, Αχμέτ, Παπαδάκης (46′ Παπαδόπουλος), Πατρινός (37′ λ.τρ. Αβραμάκης), Κυριαζής, Μπίμπας (71′ Θωμάκος).