Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Α.Ο Κορωπί στηρίζει την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Published

on

Ο Πρόεδρος του Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ Παναγιώτης Αλεξανδρής με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι.

 

1) Το Κορωπί στηρίζει την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α

 

2) Για το Κορωπί είναι ηλυμένη απόφαση να στηρίξει την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α σε ότι και να συμβεί.

 

3) Το Κορωπί στηρίζει και όλες τις επιτροπές της Ένωσης και ιδιαίτερα την Επιτροπή Διαιτησίας καθώς και όλους τους Διαιτητές.

 

Τέλος το Κορωπί κάνει ένα νέο ξεκίνημα, προσπαθεί μέσα από τον αθλητισμό να κάνει και πρωταθλητισμό και θα περιφρουρήσει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα του.

Καλωσορίζει τον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής και το Δ.Σ του Α.Ο ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄ για το κυριακάτικο παιχνίδι με το φίλο σωματείο του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου εξέδωσαν τη παρακάτω ανακοίνωση. Το Κορωπί καλωσορίζει το Δ.Σ το τεχνικό τιμ τους ποδοσφαιριστές και όλους τους φιλάθλους του φίλου και Ιστορικού Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και την Κυριακή θα τύχουν φιλοξενίας αντάξιας της Ιστορίας των δύο ομάδων εξάλλου για 90΄ και αυτά μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα ήμαστε αντίπαλοι.

 

Επίσης ο Πρόεδρο Παναγιώτη Αλεξανδρή και όλα τα μέλη του Δ.Σ μαζί με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ θα παρευρεθούν στο RESTAURANT L’ ANTIKA την Παρασκευή 21/09 το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης όπου θα τους δεξιωθούν οι ιδιοκτήτες του RESTAURANT Κώστας Ξίδης και Παναγιώτης Παπαμιχάλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply