Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Βασίλης Γκούμας βοηθός του Μιχάλη Κάτσικα στον ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Καματερού…

Σε μια ακόμη εξέλιξη, η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή Βασίλη Γκούμα. Ο Γκούμας θα αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή και θα αναλάβει το τμήμα της

Κ17, φέρνοντας μαζί του σημαντική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ο Βασίλης Γκούμας, είναι 43 ετών, αποτέλεσε πρώτος προπονητής στους Λύκους Χαϊδαρίου, έχει υπηρετήσει ως βοηθός προπονητής σε Ακράτητο, Ήφαιστο, Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και για 15 χρόνια σε ομάδες αναπτυξιακής κατηγορίας αθηναϊκών συλλόγων, όπως Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Χαϊδαρίου, Κένταυρο Βριλήσσιων, Μελίσσια, Α.Ο. Ιλίου, Λύκοι , Ακράτητος.

Η πολύχρονη εμπειρία του σε διάφορες ομάδες αναπτυξιακής κατηγορίας αποτελεί ελπίδα ότι ο ΠΑΟ Καματερού επιλέγει έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να αναδεικνύει το δυναμικό των νέων παικτών και να τους οδηγεί στην ανάπτυξή τους.

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού δείχνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της αναπτυξιακής ποδοσφαιρικής διαδικασίας και την ενίσχυση των τοπικών ταλέντων. Η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και η επένδυση στην ανάπτυξή τους αποτελούν προτεραιότητα για τον σύλλογο, και η προσθήκη του κ. Γκούμα θα ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια.