Connect with us

stoplekto

Ο Βασίλης Καραούλης στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Ελευσίνας

Published

on

 

Από τη διοίκηση του Ατρόμητου Ελευσίνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ο αθλητικός μας σύλλογος “Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ” μόλις «γεννήθηκε». Τα χρόνια που έρχονται θα προσπαθήσει να επιδείξει πολλές και σημαντικές διακρίσεις και όχι μόνο. Θά προσπαθήσει να δημιουργήσει νέα ήθη και έθιμα στο χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας.
Θά προσπαθήσει να μεγαλώσει μέσα από τον σύλλογό μας νέους σωστούς αθλητές αλλά και ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία.
Το νεοσυσταθέν ΔΣ αποτελούμενο από νέους ανθρώπους με όραμα αποφάσισε την ίδρυση του συλλόγου δίνοντας βάρος στις Υποδομές του. Για το λόγο αυτό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Δ.Α. με νέους αθλητές της περιοχής μας, διάγοντας τον Αθλητισμό και παράλληλα θα δημιουργήσει τμήματα υποδομών για όλες τις ηλικίες. Στόχος της ομάδας μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών και η σωστή εκπαίδευση τους από ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο του ποδοσφαίρου μέχρι την ενηλικίωση τους που τότε θα πλαισιώσουν την Ανδρική ομάδα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους που προαναφέρουμε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα τμήματα υποδομής των ακαδημιών μας είναι υπό την επιστημονική επίβλεψη του κου ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει επί μία δεκαετία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.
Για την πραγματοποίηση του οράματος όλων των εμπλεκομένων του συλλόγου μας, μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, προσπαθούμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, την ευγενή άμιλλα, τον πολιτισμό της άθλησης, τη διασκέδαση, την καλή υγεία και την καλλιέργεια των αρχών του Ευ Αγωνίζεσθαι.
Οι εγγραφές για την ακαδημία μας ξεκινούν την Δευτέρα 2/9/2019Και θα γίνονται καθημερινά 6μμ-8μμ στο γήπεδο Γ. Ρουμελιώτης.
Οι προπονήσεις των ακαδημιών Για τα τμήματα Κ-12,Κ-14,Κ-16,Κ-18 θα γίνονται στο Γ. Ρουμελιώτης και για τα τμήματα Κ6,Κ-8,Κ-10 στο γήπεδο 5Χ5 δίπλα από το Γ. Ρουμελιώτης.
Θα χαρούμε πολύ να πορευτούμε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι.
Σας περιμένουμε.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 6906853291
ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6948082659
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΚΗΣ 6982175329”.