Connect with us

slideshow

Ο Βύζας γνώρισε την ήττα στην Βέροια με 1-0

Published

on

Καλύτερη η Βέροια ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην φουτμπόλ αφού επικράτησε του Βύζαντα Μεγάρων που επέστρεψε στην Β’ Εθνική μετά απο 28 χρόνια.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στη νίκη με γκολ του Νοτιοαφρικανού Κάλβιν Κάντι, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του, στο 40′.

Ο Φαρινόλα ήταν εξαιρετικός και έχασε την πρώτη ευκαιρία, ενώ στο 14′ η μπάλα κατέληξε στοπ δοκάρι του Μιχελή μετά την κεφαλιά του Βεργώνη. Το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Στο 40′ ήρθε και το γκολ που σαφώς δικαιούνταν οι Βεροιώτες με σουτ του Κάντι από κοντά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Βύζαντα. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και έψαχναν το δεύτερο γκολ, για να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Διαιτήτευσε ο Τοπούζης(Θράκης) Κίτρινες: Καλτσάς,Σιλιγαρδάκης.

 

 

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (90′ Σιλιγαρδάκης), Μπαργκάν (76′ Λαναρής), Λανγκλέ, Φαρινόλα (73′ Τάντιτς), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Μιχελής, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης (63′ Ρεβύθης), Στρατάκης, Λίτσης (84′ Σκαφτούρος), Σανόκο, Μωυσιάδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

Ανέστης Τσακίρογλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply