Connect with us

stoplekto

Ο Βύζας 2-1 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό…

Published

on

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Μενιδίου ο Βύζας επικράτησε του Αχαρναικού με 2-1.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Ηλίας Φυντάνης χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα που αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ψαχνών έκανε προπόνηση στο γήπεδο του Μενιδίου (Μιχελής, Χριστοφιλλέας, Μπέριος, Πλάτανος, Γκούμας, Σανόκο, Ουαταρά, Μωυσίδης, Στρατάκης)και παρακολούθησαν το μάτς απο την εξέδρα.

Στο 4′ ο Ρούσσος πέτυχε το 0-1 για να ισοφαρίσει ο Νταβαρίνος στο 65′ με πλασέ ύστερα απο ασίστ του Κοκόλη. Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Γεωργακόπουλος Ανδρέας με πλασέ ύστερα απο σέντρα του Ροβίθη.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ(προπονητής Φώτης Θανέλλας): Ιντζόγλου, Μωυσιάδης, Λαναράς, Ζούμας, Νταβαρίνος, Αθανασόπουλος, Μαγγίνας, Μάναλης, Χριστόπουλος,Δήμας,Κοκόλης. ΠΑΓΚΟΣ: Μουζάκης(τερμ),Παπαδόπουλος, Αγγελιδάκης, Μάκρος,Γκίκας, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς, Μακρόπουλος, Ρωμαίδης, Νταντάμης, Φραγκής, Πέτρου, Μειντής, Αρκουμάνης, Ροβίθης, Σκαφτούρος, Ρούσσος. ΠΑΓΚΟΣ: Μητρογιάννης,Αχμέτ Χάντι(τερματοφύλακες), Λίτσης,Σταμέλος, Βλάχος, Γεωργακόπουλος.

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply