Connect with us

stoplekto

Ο Βύζας 3-0 την Αναγέννηση Επανομής – Στην football league και την νέα σεζόν

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων χωρίς να φορτσάρει επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους της Αναγέννησης Επανομής με 3-0 και σφράγισε την παραμονή του στην football league. Οι παίκτες του Μίλτου Γκόφα είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της συνάντησης και δίκαια επικράτησαν.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 7′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Καμίλ Κρόλ έδωσε την ασίστ στον Μαρίνη που με διαγώνιο σούτ μέσα απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαλάμη 1-0. Στην συνέχεια ο ο Μαρκέζ έδωσε στον Τζανδαρή το σούτ πέρασε ξυστά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Πουρή. Στο 50′ συρτή σέντρα του Λιόλιου ο Θ.Βλάχος έπιασε το σούτ πάνω απο τα δοκάρια. Δέκα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Κρόλ απέκρουσε ο Μαλάμης. Στην συνέχεια ΓΚΟΛΛΛΛΛ στο 65′ ο Μπιτσάκος έδωσε την ασίστ στον Κρόλ που με πλασέ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ενα λεπτό 66′ αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Αρναρέλλης με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή σημείωσε το 3-0.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας). ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Κοσμάς (Αθηνών).4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών).

Κίτρινες: Κατράνας 23′ Μαρίνης 39′ Μωυσίδης 43’Νικολόπουλος 75′ Κόκκινη: 2η κίτρινη 90+ 2).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Λιόλιος, Γρομητσάρης, Θωμάς Βλάχος, Κρόλ, Νικολόπουλος, Πούρνος(26’Αρναρέλλης), Μπιτσάκος(70’Μανδύλης), Π.Βλάχος, Μαρίνης, Κατράνας(55’Δημητρίου).

 

ΠΑΓΚΟΣ: Δημαράκης, Σιώκος, Αρναρέλλης, Δημητρίου, Σταμέλος, Νικολέτος,Μανδύλης.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ(προπονητής Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Παπαστεργίου(46’Σπανός), Μωυσίδης, Καρτάλ, Λαμπερνάκης, Πουλίδης, Δραγανίδης(66’Κυριακάκης), Τζανδαρής, Μπαλασάς(24’Κεφαλάς), Μαρκέζ, Παπατζίκος.

ΠΑΓΚΟΣ: Καραβελίδης, Κεφαλάς, Σπανός, Κυριακάκης, Νταμτζί, Λαγογιάννης.

AN.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply