Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο  Β. Κώτος νέος προπονητής στην Αρμενική

Published

on

O Βαγγέλης Κώτος είναι ο νέος προπονητής της Αρμενικής . Ο έμπειρος τεχνικός κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’, που εργάστηκε πέρυσι στον Άρη Αμφιάλης θα έχει συνεργάτη του τον Γιώργο Καφούρο.

Με τον απερχόμενο τεχνικό Πάρη Παπαϊωάννου η συνεργασία λύθηκε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας . Παρόλα αυτά η διοίκηση τον ευχαριστεί για την τεράστια συμβολή του στην άνοδο .

«Είναι ένας από μας . Τον ευχαριστούμε για όλα » δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σόλων Νουρτζανιάν.

*Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αρμενικής . Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός . Κατά τον διοικητικό , μάλιστα όταν έγινε αναφορά στην άνοδο της ομάδας η Γ.Σ διακόπηκε από τα χειροκροτήματα και τις ιαχές .

Παραβρέθηκαν γύρω στα 50 μέλη καθώς και εκπρόσωποι υποψηφίων  χορηγών .

Αφού επικυρωθούν τα πρακτικά θα αποφασιστεί εντός 15 ημερών η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

*Η Αρμενική με ανακοίνωση της « συγχαίρει την Προοδευτική για την άνοδο και της εύχεται να φτάσει όσο πιο σύντομα  γίνεται στην Α’ Εθνική . Επίσης συγχαίρει τον Αετό Κορυδαλλού για το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Και οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι ίσως το καλύτερο σε επίπεδο τοπικών Ενώσεων στην Ελλάδα »