Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Β. Μαρινάκης εγκαινίασε το γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια

Published

on

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου  Δημοτικού Γηπέδου Καμινίων επί της οδού Αμοργού.

Το νέο γήπεδο που είναι κυρίως για τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής των συλλόγων της  περιοχής , αποτελεί και προπονητικό χώρο για τις ανδρικές ομάδες των Καμινίων .

Ανακατασκευάστηκε πλήρως τόσο στους χώρους των αποδυτηρίων , όσο και  στον αγωνιστικό χώρο , όπου έγινε αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα . Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός . Γι’ αυτό άλλωστε έδωσε το παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποθεώθηκε από τον κόσμο. Στην ομιλία του ο ηγέτης της ερυθρόλευκης ομάδας που εγκαινίασε το έργο μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη τόνισε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της νεολαίας και να βοηθά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου καθώς και για την αγορά του χώρου από τον Δήμο .

Παραβρέθηκαν επίσης από την οικογένεια του Ολυμπιακού οι κ. Θεοδωρακάκης, Θεοδωρίδης, Κουντούρης,  Αγραφιώτης,  Παύλου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγραπίδης, Δαβάκης, Ελληνιάδης, Καολογερόγιαννης, Σδρένιας, Γλύκα -Αρβαλάκου  , Αβραμίδης, Μελάς Ι., Βεντούρης Α., Λαουλάκου , Παρασκευόπουλος , Βοϊδονικόλας, Σιγαλάκος κ.α

Από την ΕΠΣ Πειραιά παραβρέθηκαν οι Χολέβας, Ποντίκης, Σταματάτος, Κανδύλης Νταλάκος. Παρασκευάκος , οι πρώην σύμβουλοι  Μουσελής και Κουνιάς . Ο πρόεδρος Γ. Ανατολάκης και ο Γεν. Γραμματέας  Γ. Σπάθας βρίσκονταν  εκτός Αθηνών.

Από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά το παρών έδωσαν οι κ. Τσίρμπας, Μπάκας και Κανέρης .

*Στο γήπεδο βρέθηκαν τα τμήματα ακαδημιών των Πειραϊκών συλλόγων με επικεφαλή τον Ολυμπιακό και τους υπευθύνους τους Γιώργο Αμαραντίδη και Τάσο Πάντο.