Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιάννης Μπουλούκος υπεύθυνος Ακαδημιών στον Νεοπεντελικό

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Νεοπεντελικός…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουλούκο ως υπεύθυνο της Ακαδημίας μας.

Μαζί του στο δύσκολο αυτό έργο θα είναι οι προπονητές και κάτοχοι διπλωματών προπονητικής Πάρης Ράπτης και Μιχάλης Λυμπούσης.

Ο Γιάννης έχει περάσει απ’ όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Ακαδημίας του Νεοπεντελικού και για πολλά χρόνια αποτελούσε αρχηγό της ανδρικής ομάδας.

Στο νέο ξεκίνημα της Ακαδημίας μας θα είναι αρωγός στο να εκπληρώσουμε το όραμά μας, έχοντας εμπειρία τόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και στο παιδαγωγικό αφού είναι δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Ο Πάρης και ο Μιχάλης είναι τελειόφοιτοι σχολών φυσικής αγωγής και κάτοχοι πτυχίων προπονητικής ποδοσφαίρου. Μάλιστα ο Πάρης είναι ήδη δυο χρόνια μέλος του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας μας και ο Μιχάλης έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν προπονητής σε ακαδημίες και έρχεται να προθέσει γνώσεις και εμπειρία.

 

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους τον Σεπτέμβριο στις εγγραφές μας !

Πληροφορίες : inbox, email: info.neopentelikos@gmail.com και +30 697 4969757.

 

Ακολουθεί δήλωση του νέου υπευθύνου ακαδημιών :

 

«Καλησπερα σας, ονομαζομαι Ιωάννης Μπουλούκος και από φέτος θα είμαι ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Νεοπεντελικού. Μερικές συστάσεις για εμένα, ήμουν στο Νεοπεντελικό περισσότερο απο 20 χρόνια ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας. Ο παππούς μου ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας. Υπηρέτησα το σωματείο με αγάπη, ανιδιοτέλεια και ανδρώθηκα, προετοιμάστηκα στα σπλάχνα αυτής της ομάδας για να ενταχθώ στην κοινωνία όσο πιο ομαλά γίνεται με εφόδια όσα έμαθα από τον αθλητισμό, καθώς όπως γνωρίζετε ο αθλητισμός και κατ’ επέκταση το γήπεδο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας. Δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε γιατί ως άνθρωπος, ως αθλητής, αλλά και ως εκπαιδευτικός (είμαι δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια), έχω την ανάγκη να μεταλαμπαδεύσω όποια γνώση πήρα μέσα από αυτό τον χώρο. Η δική μου φιλοσοφία, των συνεργατών μου και της διοίκησης είναι πρωτίστως η προσοχή μας στον ΑΝΘΡΩΠΟ – αθλητή. Πρωταρχικός στόχος είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας το ήθος τις αξίες και την ευγενή άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός, βασικοί πυλώνες του Νεοπεντελικού. μας. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε από κοντά ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για το πως θα λειτουργεί αρμονικά και σε καλύτερο επίπεδο η ακαδημία μας. Ευχομαι καλο καλοκαιρι. Ραντεβου τον Σεπτέμβρη»