Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιαννούλης Βέρρας νέος προπονητής της Ιεράπολης

Published

on

Την πρόσληψη του Γιαννούλη Βέρρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η Ιεράπολη.

Το δελτίο Τύπου…

Αιγάλεω 15/02/2023

Το Δ.Σ. του Α.Π.0. Ιεραπόλεως ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό Γιαννούλη Βέρρα. Ο νέος προπονητής είχε αξιόλογη καριέρα σαν ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε με τα χρώματα του Διαγόρα Αιγάλεω, υπήρξε παίκτης της Εθνικής Νέων και αγωνίστηκε με τον Βύζαντα Μεγάρων στη Γ΄ Εθνική και με την Προοδευτική στη Β΄ Εθνική. Σαν προπονητής έχει αναλάβει με επιτυχία αθηναϊκές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΑ όπως ο Ο.Φ. Χολαργού, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ο Άρης Χολαργού, ο Γαλαξίας Περιστερίου, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες της πόλης μας, στο Ζέφυρο, στον Ορφέα, στο Θεμιστοκλή στο Κρόνο.
Ο Γιαννούλης Βέρρας έχει διατελέσει ξανά προπονητής στην ομάδα μας καταγράφοντας αξιόλογη πορεία και αναδεικνύοντας πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Το Δ.Σ. εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο νέος προπονητής θα καταφέρει να δώσει μία νέα πνοή και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας.
Το Δ.Σ. επίσης εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια στον απερχόμενο προπονητή Χρήστο Κιούρκο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας, την σημαντική συμβολή του στην ανασυγκρότηση και ανανέωση της ομάδας. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσωπική και αθλητική του ζωή.

Το Δ.Σ.