Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιόσμι Μουκούντι υπέγραψε στην Αγία Ελεούσα

Published

on

Το 5ο μεταγραφικό της απόκτημα ανακοίνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, στο οποίο θα μετέχει ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για τον Γιόσμι Μουκούντι, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2001 στην Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαοκρατικής Δημοκρατίας του Κονγκό και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ο νεαρός από την Κεντρική Αφρική, διαμένει στην χώρα μας όπου σπουδάζει Οικονομικά, ενώ τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ξεχώρισε ο νέος προπονητής της ΑΠΕ, Νίκος Κουνάδης, καθώς είχε παρακολουθήσει τον Γιόσμι Μουκούντι σε ειδικά καμπ και τουρνουά, εισηγήθηκε την απόκτηση του στην αρμόδια επιτροπή του συλλόγου, και αργά το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020, ο Αφρικανός χαφ υπέγραψε το δελτίο του στο «κυανόλευκο» σωματείο.

Πριν τον Γιόσμι Μουκούντι, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό και του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό.

Επίσης έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με την ομάδα της πόλης μας, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος και ο 21χρονος δεξιός μπακ – χαφ Γιάννης Παπαδόπουλος. Στην κεντρική φώτο ο Γιόσμι Μουκούντι με τον προπονητή της ΑΠΕ, Νίκο Κουνάδη.

Πηγή – ipolimas.gr