Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιώργος Μαχειμάρης νέος προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Ο Γιώργος Μαχειμάρης είναι ο νέος προπονητής του Φοίνικας Περιστερίου, όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο.

Ο νεαρός, ιδιαίτερα ταλαντούχος και καταρτισμένος τεχνικός, συναντήθηκε με τον Αλέξη Μαργαρίτη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα δίνοντας τα χέρια.

Ο Γιώργος Μαχειμάρης έχει δουλέψει στον Χαλκηδονικό, στον Αγιο Θωμά τον οποίο οδήγησε στην Α’ ΕΠΣΑ, και στη Ζοφριά η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία.

Επίσης, η διοίκηση προχώρησε σε συμφωνία με ένα μέρος από τον βασικό κορμό της ομάδας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαταγανάκη, Βαλάντη Αναγνωστόπουλο, Παναγιώτη Λαγό, Διονύση Χαλικιά και Σίμο Λάσκαρη. Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίχτες, και τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις. Στη συνέχεια θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις που θα κριθεί αναγκαίο, έτσι ώστε ο Φοίνικας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής.

Ο πρόεδρος του Φοίνικα Αλέξης Μαργαρίτης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η επιλογή του Γιώργου Μαχειμάρη έγινε με γνώμονα όχι μόνο την προπονητική αξία του, αλλά κυρίως την ανθρώπινη ποιότητα και το ήθος του. Στόχος του Φοίνικα δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό, αφού η πορεία των τελευταίων χρόνων μας υποχρεώνει να βαδίσουμε σε αυτό το δρόμο. Η απώλεια της ανόδου, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, μας έχει πεισμώσει τόσο εμάς σαν διοίκηση όσο και τους ποδοσφαιριστές, και μας έχει δώσει ένα ακόμη έξτρα κίνητρο για να παλέψουμε για την άνοδο.

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Φοίνικα είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, και είανι ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια μας…>>